02.11.2022

Nu kan du shoppe døgnet rundt i Københavns Lufthavn

Nu er det muligt at shoppe tøj, accessories og boligtilbehør døgnet rundt i Københavns Lufthavn. Stormagasinet Censuum har slået dørene op til en ny butik i lufthavnens shoppingcenter, hvor der satses stort på ansvarlighed og selvbetjening.  

Næste gang du har en sen afgang fra Københavns Lufthavn, kan du med fordel bruge ventetiden til at gå på opdagelse i en række ansvarligt bevidste brands. Stormagasinet Censuum har åbnet sin nyeste butik i lufthavnen, der byder på shopping døgnet rundt hvor betalingen foregår med self-service teknologi direkte via mobilen.

 

Hos Københavns Lufthavn ser man frem til at tilbyde en ny shoppingoplevelse med Censuum.

 

“Vi ønsker at kunne tilbyde en international scene for opkommende nordiske brands med en bæredygtig og ansvarlig profil. Derfor er Censuum, med sit koncept og fokus, en ideel tilføjelse til vores brede udvalg af tøj, accessories og interiør. Samtidigt er det et spændende samarbejde, da vi for første gang kan tilbyde vores kunder 24-timers shopping i lufthavnen,” siger Michael Clausen, Sr. Director Sales & Negotiations i Københavns Lufthavn.

 

“Jeg tror, vi er mange, der kommer til at sætte pris på muligheden for at shoppe bæredygtige brands - også i ydertimerne,” siger Michael Clausen.

 

Shopping med god samvittighed
Med åbningen af Censuum får de rejsende dermed mulighed for at købe en ny bluse, en vase til hjemmet eller vinterhuen på alle tider af døgnet - og samtidigt kan de gøre det med god samvittighed. For Censuum fører udelukkende fører brands med et ansvarligt mindset.

 

"Censuums mission er at skabe endnu flere fans til nyskabende nordiske brands, der har en bæredygtig mission til fælles. Med åbningen af vores tredje butik, er vores mål at give de mange millioner rejsende en inspirerende shoppingoplevelse med vores nøje udvalgte upcoming og etablerede brands, som i den grad fortjener et internationalt udstillingsvindue i Københavns Lufthavn," fortæller Dion Guldbjerg, stifter af Censuum.

 

Dermed får danske og internationale passagerer mulighed for at opdage nordiske brands som blandt andet Mads Nørgaard, Esme Studios og Copenhagen Colors i terminalerne.

 

Censuum har allerede butikker på Nørre Farimagsgade i København og i Lyngby Storcenter og fra uge 44 også en butik på 80m2 i Københavns Lufthavn. Butikken vil være at finde på vej ned til lufthavnens gates A ved siden af Lego-butikken.