Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
24.11.2022

Endnu en rute fra København til JFK-New York

SAS udvider sit USA-program og begynder at flyve direkte mellem CPH og New Yorks største lufthavn, JFK. SAS fortsætter med at flyve til Newark lufthavnen, og dermed bliver der endnu flere muligheder for at flyve mellem København og New York. 

 

Næste år kommer der endnu en direkte rute mellem København og New York. Det sker når SAS til februar begynder at flyve til JFK-New York. SAS flyver allerede mellem CPH og New York-lufthavnen Newark, så fra februar flyver selskabet til to forskellige lufthavne i New York.

 

”New York er den mest populære langdistancedestination fra Københavns Lufthavn, så det betyder meget for os, at SAS nu kan tilbyde endnu en rute – ovenikøbet til JFK, som er en af verdens største lufthavne tæt på centrum og Manhattans pulserende liv. Jeg er sikker på, at det er en rute, der vil glæde mange passagerer”, siger Morten Mortensen, der er chef for ruteudvikling i Københavns Lufthavn.

 

Fra februar kommer der fem ugentlige afgange med SAS mellem CPH og JFK. Amerikanske Delta Air Lines flyver allerede på ruten mellem København og JFK-New York – også med fem ugentlige afgange. Med SAS’ nye rute, og ruten til Newark, vil der fra næste år være tre forskellige direkte ruter mellem København og New York.

 

I 2023 tilbyder SAS samlet set ni direkte flyvninger fra København til forskellige destinationer i USA og Canada.