18.11.2022

Direkte rute fra København til JFK fortsætter ind i vinterprogrammet

Amerikanske Delta Air Lines fortsætter med at flyve sin direkte rute mellem København og New York-JFK hen over vinteren. Med fem ugentlige afgange i vinterperioden bliver det nemmere at komme til og fra ”The Big Apple” og videre til varme destinationer i USA som Orlando og Los Angeles. 

New York er en populær destination med et væld af oplevelser og rigtig storbystemning. Og nu kan man flyve direkte mellem CPH og New York-JFK året rundt. Efter to års coronapause begyndte Delta Air Lines at flyve dagligt på ruten i maj, og nu har det amerikanske selskab besluttet at fortsætte på ruten hen over vinteren med fem ugentlige afgange frem til den 8. januar 2023.

 

”Vi er meget glade for, at Delta Air Lines holder fast i ruten mellem CPH og JFK. New York er et af danskernes favoritrejsemål og en direkte rute er altid attraktiv. Direkte langdistanceruter er også vigtige for Københavns Lufthavns position som et af de førende trafikknudepunkter i Nordeuropa. Jeg er sikker på, at det bliver en fordel for både turisme og erhvervsliv i begge lande, at Delta fortsætter sin rute til JFK hen over vinteren”, siger Morten Mortensen, chef for ruteudvikling i CPH.

 

Delta Air Lines er det næststørste amerikanske flyselskab. Fra New York- JFK har Delta Air Lines et fantastisk netværk til hele Nordamerika med direkte flyvninger dagligt videre til en lang række byer i USA og resten af Nordamerika.

 

”Vores fly fra København er fortsat den eneste direkte rute til New York-JFK. Derfra er der forbindelse til 40 forskellige byer i hele USA, som passagerne kan benytte sig af. Ombord kan man nyde den fulde service, vi tilbyder – lige fra køkkenchefens menuer til film og wi-fi”, siger Nicolas Ferri, vicepræsident for Delta i Europa, Mellemøsten, Afrika og Inden.

 

Delta Air Lines har sat en Boeing 767-300 med plads til 216 passagerer ind på ruten. Flyet tilbyder fire klasser ombord: 26 sæder i Delta One business class, 18 Delta premium sæder, 21 sæder i Delta Comfort+ og resten i Main Cabin. Der er afgang fra København kl. 12.30 med ankomst i New York, JFK kl. 16.00. Flyet flyver fra New York kl. 21.25 med ankomst i København dagen efter kl. 11.30.