24.10.2022

7-Eleven vokser i Københavns Lufthavn

7-Eleven har netop vundet et stort udbud om at fordoble antallet af butikker og etablere hele 89 vending machines i Københavns Lufthavn. Convenience-kæden har haft butikker i terminalerne siden 2005. 

"Vi har i øjeblikket én ubemandet 7-Eleven Go-butik og en Caffeine-cafe, samt fire bemandede 7-Eleven-butikker med en femte på vej. Vi har derfor et rigtig godt kendskab til at drive butik i lufthavnen, og vi er meget tilfredse med, at vi har vundet udbuddet og muligheden for at betjene endnu flere rejsende, gæster og ansatte,” siger Jesper Østergaard, adm. direktør i 7-Eleven Danmark.

 

Udover de nye butikker vil 7-Eleven opstille 89 vending machines 37 steder fordelt over hele lufthavnen. Her vil man kunne få en lang række produkter lige fra sandwich, salater, kolde og varme drikke, bageri og i nogle tilfælde elektroniktilbehør.


De nye butikker og vending machines åbner løbende over 2023 og 2024, og den samlede kontraktperiode er på fem år. 

 

Michael Clausen, Sr. Director Sales & Negotiations i Københavns Lufthavn, kalder kontrakten for 7-Eleven for det rette match:

 

“I CPH arbejder vi hver dag på at blive bedre. Vi skal sørge for oplevelser i verdensklasse - uanset om de rejsende spiser på en af restauranterne eller shopper i de mange lokale og internationale butikker. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med 7-Eleven, som er et stærkt brand med internationalt afsæt og lokal ekspertise,” siger han.