Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding hos Naviair, den selvstændige virksomhed som varetager flyveledelsen, er der i øjeblikket risiko for forsinkelser på afgange og ankomster, ligesom der er risiko for enkelte aflysninger. Hold dig opdateret om din flyafgang her på cph.dk eller i CPH's app. Læs mere
På grund af mangel på bemanding hos Naviair, den selvstændige virksomhed som varetager flyveledelsen, er der i øjeblikket risiko for forsinkelser på afgange og ankomster, ligesom der er risiko for enkelte aflysninger. Hold dig opdateret om din flyafgang her på cph.dk eller i CPH's app. Læs mere
 
19.10.2022

Ny rute fra CPH til Montreal

Fra næste sommer kan du flyve direkte fra København til canadiske Montreal. Det sker når, Air Canada åbner en ny direkte rute med fem ugentlige afgange fra CPH til den fransktalende millionby. Med den nye rute får danskerne endnu bedre muligheder for at komme rundt i Canada og resten af Nordamerika. 

Montreal bliver ofte sammenlignet med Paris. Canadas næststørste by er både elegant og storslået og er den største by i den fransktalende del af Canada. Med sine knap to mio. indbyggere byder Montreal på en helt særlig storbystemning med masser af seværdigheder, kunst, kultur og gode spisesteder.

 

Næste sommer bliver det endnu nemmere at komme fra København til Montreal, når Air Canada begynder med fem direkte flyvninger om ugen.

 

”Det betyder meget, at Air Canada udvider sine ruter og begynder at flyve direkte mellem København og Montreal. Det er virkelig en god nyhed med endnu en lang, interkontinental rute ud af CPH. Det styrker Københavns Lufthavns position som et af de vigtigste trafikknudepunkter i Nordeuropa”, siger kommerciel direktør i Københavns Lufthavn Peter Krogsgaard.

 

”Vi er glade for at kunne annoncere udvidelsen af vores rutenetværk fra Danmark til Canada," siger Marc Sam, der er Country Manager for Air Canada i Skandinavien, Finland og de baltiske lande.

 

"Som det eneste flyselskab, der tilbyder en direkte rute mellem København og Montreal, vil vores nye fly give vores kunder i Norden et endnu større udvalg. Der er både mulighed for at drage fordel af en direkte adgang til Montreal – og så er der mulighed for at rejse videre ud til over 40 destinationer på tværs af Canada og USA."

 

Air Canada har allerede en direkte rute mellem København og Toronto, og med den nye rute til Montreal vil Air Canada have ti afgange om ugen mellem København og Canada.

 

”Air Canada har et stærkt rutenetværk i Nordamerika, og den nye rute til Montreal giver rigtig gode muligheder for danskere til at komme videre rundt i Canada og resten af Nordamerika – lige som det vil give flere canadiere og amerikanere bedre muligheder for at rejse til Danmark. Jeg er sikker på, at den nye rute vil gavne både erhvervsliv og turisme i begge lande”, siger Peter Krogsgaard

 

Air Canada begynder at flyve mellem København og Montreal til juni 2023 og sætter en Boeing 787-8 Dreamliner ind på ruten med plads til 255 passagerer i en treklasses konfiguration.