13.10.2022

CPH byder spansk flyselskab velkommen

Snart kan Københavns Lufthavn byde velkommen til et nyt lavprisselskab. Det sker når spanske Volotea næste år åbner to nye ruter mellem CPH og de franske byer Nantes og Marseille. 

 

Fra næste år bliver det igen muligt at komme direkte fra København til de to franske byer Marseille og Nantes. Flyselskabet Volotea kommer til CPH for første gang og åbner to nye ruter mellem København og Nantes i det vestlige Frankrig og Marseille i Sydfrankrig.

 

”Jeg er sikker på, at de nye ruter vil glæde mange passagerer, som nu igen får mulighed for at tage en direkte rute til både Nantes og Marseille. Volotea er et af de store lavprisselskaber i Europa, og det er vigtigt for Københavns Lufthavn, at Volotea ser et potentiale i CPH og vælger at åbne hele to nye ruter”, siger Morten Mortensen, der er chef for ruteudvikling i Københavns Lufthavn.

 

Volotea vil flyve fra København til Nantes og Marseille to gange om ugen. Begge ruter bliver fløjet af en Airbus A320 eller A319 med plads til op til 180 passagerer.

 

Spanske Volotea er et af Europas store lavprisflyselskaber med hovedsæde i Barcelona og blev grundlagt i 2011. Volotea har en flåde på 41 Airbus A320/A319 fly og flyver flere end 360 ruter i 16 forskellige lande. I 2021 vandt Volotea titlen som Europe's Leading Low-Cost Airline ved World Travel Awards i 2021.