14.09.2022

Københavns Lufthavn åbner for første gang et showroom

Københavns Lufthavn åbner for første gang et showroom i sit shoppingcenter, som en del af en ny kommerciel strategi. Bilmærket Mazda triller som de første ind med sin nyeste plugin-hybridbil. 

 

Når man trækker trolleyen gennem afgangshallen i Københavns Lufthavn, er det ikke kun gode spisesteder, TAX FREE-shopping, chokolade og kendte tøjbutikker, der skal inspirere og give den gode start på rejsen. Københavns Lufthavn satser yderligere på oplevelser og åbner for første gang et showroom, hvor bilmærket Mazda bliver den første samarbejdspartner.

 

Det er en del af en ny kommerciel satsning i lufthavnen, som flere gange er kåret blandt verdens bedste. Ifølge Morten Juul skal et større fokus på oplevelser både udvikle shoppingområdet til glæde for passagererne og åbne op for nye markedsføringskanaler.

 

”Vi vil gerne være med til at skabe oplevelser i vores shoppingunivers og tilføre en ny dimension, som man ikke ser andre steder i verden. Det er vores ambition at skabe fremtidens retailoplevelser – og dette er den spæde start, som vi skal bygge videre på med data og indsigter. Vi vil gøre tiden i lufthavnen mere oplevelsesrig og give vores gæster flere muligheder udover det i forvejen gode udvalg, vi tilbyder.” siger Morten Juul, der som Media Partner i Københavns Lufthavn har ansvaret for det nye showroom.

 

Book en prøvekørsel på vej på ferie
Passagerer i Københavns Lufthavn bruger i gennemsnit 47,5 minutter i shoppingcentret, og med millioner af årlige rejsende er potentialet for markedsføring enormt. Ifølge Neno Stojanovic, Marketing Manager hos Mazda Danmark, er showroomet i lufthavnen en unik kanal til at nå potentielle kunder.

 

“Der kommer mange mennesker gennem Københavns Lufthavn, så det er et attraktivt sted at eksponere sit brand. Det at se på ny bil er i høj grad en taktil oplevelse. Med showroomet kan vi supportere vores forhandlere ved at vise den nye Mazda CX-60 frem og lade potentielle bilkøbere udforske bilen og dens unikke features,” siger Neno Stojanovic.

 

I showroomet kan passagererne sidde i bilen og opleve forskellige features - bilen er blandt andet udstyret med ansigtsgenkendelse og en funktion til automatisk indstilling af førerpladsen. Det er også muligt at booke en prøvetur hos personalet, til når man vender retur fra sin rejse.

 

“Ved at have Mazdas showroom i Københavns Lufthavn vil vi give folk en oplevelse, som de normalt ikke ville forvente. Det vil vi satse mere på for fremtiden, og her kan netop Mazdas showroom danne grundlag for den udvikling,” siger Morten Juul.
Showroomet åbner den 14. september, og det er Mazdas nye CX-60, der skal trække en masse nysgerrige blikke. Showroomet kan opleves helt frem til januar 2023.

 

Om Mazda
Mazda blev grundlagt i 1920 i Japan og er et multinationalt selskab påvirket af forskellige kulturer men med stor respekt for sin japanske arv. Hos Mazda tror vi på, at man skal udfordre konventionerne for at gøre ting bedre. Den måde at tænke på har ført os til udviklingen af banebrydende tekniske løsninger og biler, som er smukke, inspirerende og ikke mindst sjove at køre i.