27.10.2021

Corendon Airlines rammer Danmark fra 2022

Det ekspansive tyrkiske flyselskab benytter dermed den danske hovedstadslufthavn som platform til at skabe nye rejsemuligheder til en række af de klassiske feriedestinationer. Corendon Airlines planlægger at flyve fast med to fly fra Københavns Lufthavn. 

Vækstambitionerne er tydelige, og selvom det sker på bagkanten af en udfordrende periode med en global sundhedskrise, så satser Corendon Airlines på at sende et klart signal på det danske marked, hvor påsken i 2022 bliver startskuddet for en række nye ruter fra København.


Således starter det internationale flyselskab direkte flyvninger til og fra Antalya i Tyrkiet fra 8. april 2022. Og fra 24. juni bliver to placeret med permanent udgangspunkt i København, hvorfra selskabet planlægger at flyve til destinationer i Tyrkiet, Spanien og de græske øer. Corendon Airlines vil flyve 30 gange om ugen fra CPH igennem sommeren 2022, og planen er, at trafikken skal fortsætte efterfølgende:


Yıldıray Karaer, CEO hos Corendon Airlines, fortæller, at ruteåbningerne i Danmark understøttet selskabets europæiske vækststrategi:


“Vi indtager det danske marked med den samme forretningsmodel, som vi allerede har brugt i Tyskland, Holland, Belgien, Polen og i England igennem flere år. Her har vi haft succes med samarbejdsrelationer med en række forskellige typer af virksomheder i rejsebranchen fra de helt små til de store – og det kommer vi også til at gøre i Danmark”, fortæller han og fortsætter:

“Vores plan er at flyve fra Danmark til de klassiske turistdestinationer med sol, strand og sommer som omdrejningspunkt, men som samtidig kan nåes fra København inden for relativt kort tid”.
Den udvikling passer naturligvis rigtig godt ind i fremtidsperspektiverne i CPH, som nu er ved bevæge sig ud af pandemiens skygge:


“Vi glæder os altid over at byde nye flyselskaber velkommen i lufthavnen. Med Corendon får vi endnu et selskab, som udvider passagerernes muligheder for at flyve til de klassiske sommerdestinationer. Samtidig håber vi, at Corendon vil bringe flere turister med deres fly til København, og gøre hovedstaden endnu mere tilgængelig for mennesker fra hele Europa”, slutter Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i CPH.


FAKTA om Corendons ruter fra CPH

Gældende fra 24. juni 2022

DESTINATIONER I TYRKIET
CPH – Antalya Mandag, tirsdag, onsdag, fredag & lørdag
CPH – Bodrum Tirsdag & fredag
CPH – Izmir Torsdag & søndag
CPH – Dalaman Onsdag & lørdag
CPH – Gazipasa Torsdag & søndag
CPH – Konya Tirsdag & fredag


DESTINATIONER I GRÆKENLAND
CPH – Heraklion (Kreta) Mandag
CPH – Chania (Kreta) Tirsdag, fredag & søndag
CPH – Rhodos Mandag, onsdag & lørdag
CPH – Kos Tirsdag & fredag


DESTINATIONER I SPANIEN

CPH – Palma de Mallorca Mandag, onsdag & lørdag
CPH – Gran Canaria Søndag
CPH – Tenerife Torsdag
CPH – Ibiza Torsdag