Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
06.08.2021

Driftsinfo: Banearbejde kan betyde indflyvning over København

Siden april er der arbejdet med at renovere baner og rulleveje i Københavns Lufthavn. Onsdag påbegyndte belægningsarbejdet på hovedbanen. Det kan i perioder betyde fly over byen frem til 20 august. 

Onsdag den 4. august påbegyndte CPH belægningsarbejdet på bane 04R/22L (den østlige bane). Banen vil være døgnlukket i perioden, og CPH vil afvikle størstedelen af trafikken på bane 04L/22R (den vestlige bane).

Tværbane 12/30 forventes også at komme i brug i perioden, herunder med landinger på bane 12. Tværbanen vil kun blive brugt i tidsrummet 06-23.

Mens arbejdet står på, vil man kunne opleve øget flytrafik over byen.

Belægningsarbejdet er en del af et større projekt med flere faser, som vi startede på allerede i april. Der har været perioder over sommeren – bl.a. under EM i fodbold – hvor projektet har været på pause, for at vi kunne afvikle flytrafikken bedst muligt. Det nuværende belægningsarbejde er den sidste fase i projektet.

Vi forventer at være færdige med arbejdet fredag den 20. august 2021.

Du kan læse mere om flytrafikken på vores nye side Flight Analyzer her: CPH Flight Analyzer

Og du kan læse mere om krav til anvendelse af de forskellige baner her: Krav til anvendelse af landingsbaner