Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
26.03.2020

Meddelelse fra CPH: Venner og familie skal ikke tage i lufthavnen

På grund af Corona epidemien opfordrer Københavns Lufthavn alle, der har relationer til ankommende passagerer om at undlade at komme i lufthavnen for at tage imod familie og bekendte. 

Bliv uden for i parkeringshuse eller endnu bedre - derhjemme. Undlad at tage ud i terminalerne. Sådan lyder opfordringen fra Københavns Lufthavn til de ankommendes familie og venner. 

Antallet af mennesker i terminalerne skal begrænses mest muligt for at reducere risikoen for smittespredning.

 "Normalt er gensynsglæde noget af det dejligste ved en rejse. Men i denne tid må vi anmode om at udskyde glæden. Bliv hjemme og tag imod dine nærmeste der - kom ikke i lufthavnen," siger sikkkerhedschef Johnnie Müller.