Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
22.01.2020

CPH byder ny rute til Stavanger velkommen

 

Fra slutningen af marts bliver der endnu flere afgange at vælge imellem for rejsende, der vil flyve mellem København og Norge. Her åbner Norwegian nemlig en ny rute til Stavanger, som dermed bliver flyselskabets tredje direkte rute mellem Københavns Lufthavn og Norge.

 

I forvejen flyver Norwegian til destinationerne Oslo og Bergen, og med Stavangerruten på plads, vil der i alt være 49 ugentlige afgange med Norwegian til Norge fra København. 

 

”Vi er glade for, at Norwegian udvider med endnu en direkte rute til Københavns Lufthavn. Det viser, at markedet for short haul ruter fortsat er attraktivt, hvilket også understreges af, at Norwegian for nyligt annoncerede nye ruter til Hamborg i Tyskland, Palanga i Litauen og Gdansk, Poznan og Szczecin i Polen, siger Morten Mortensen, der er chef for Airline Sales i Københavns Lufthavne.