Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
11.11.2019

Så blev træerne plantet

En gul bus fra Københavns Lufthavn kørte søndag den 10. november en masse af lufthavnens medarbejdere til Hillerød, så de kunne være med til at plante nogle af de 5.000 træer Københavns Lufthavn har doneret til Danmark Planter Træer. 

Da den nationale indsamling Danmark Planter Træer blev afholdt i september, var det verdens første indsamling til fordel for klimaet. Målet var at samle penge ind, så vi kan plante én million nye træer i Danmark.

I søndags blev nogle af træerne plantet i Skævinge Folkeskov ved Hillerød. Omkring 20 medarbejdere fra Københavns Lufthavn var trukket i gummistøvlerne og havde taget deres familie under armen for at plante nogle af de 5000 træer, som Københavns Lufthavn har sponsoreret.

En af dem, der var hoppet på den gule lufthavnsbus var Marie Louise Hansen, der er chef for Corporate Responsibility i lufthavnen. Hun havde taget sine to børn med.

- Vi var slet ikke i tvivl om, at vi skulle støtte Danmark Planter træer. Københavns Lufthavn er meget bevidst om, at vi arbejder i en branche, der er ansvarlig for en betydeligt og voksende CO2-udledning. Vi arbejder målrettet for at reducere vores klimaaftryk på mange fronter og så var det her en oplagt mulighed for at give noget tilbage og samtidig invitere vores kolleger og deres familier med en tur ud i den friske luft for at etablere fremtidens skov. På den måde, har vi mulighed for at gøre en helt konkret og meget jordnær forskel for klimaet, fortæller Marie Louise Hansen.

Der er indtil videre samlet omkring 20 millioner kroner ind, hvilket svarer til én million træer. Det er stadig muligt at donere penge til træer via www.danmarkplantertraeer.dk.