22.03.2018

Lars Jønstrup Dollerup stopper som finansdirektør i Københavns Lufthavn

CPH’s finansdirektør, Lars Jønstrup Dollerup, skal være ny CFO i Hempel. Han stopper i Københavns Lufthavne A/S i slutningen af juni 2018. 

Lars Jønstrup Dollerup har arbejdet i Københavns Lufthavne A/S siden 2006, de seneste seks år som finansdirektør.

”Jeg har været i CPH i mere end 12 år og har været utrolig glad for at have været med til at gøre Københavns Lufthavn til en af de bedste og mest veldrevne lufthavne i Europa. Det har været et stort privilegium for mig at være en del af den positive udvikling, som CPH har gennemgået,” siger Lars Jønstrup Dollerup.

”Lars Jønstrup Dollerup har spillet en væsentlig rolle i udviklingen af CPH og har været en vigtig og respekteret del af vores ledelsesteam, og både hans gode humør og store viden om og indsigt i lufthavnens forretning vil blive savnet. Derfor er vi kede af at skulle sige farvel til en værdsat kollega, men ønsker Lars held og lykke hos Hempel,” siger Thomas Woldbye, der er administrerende direktør for Københavns Lufthavne A/S.

Lars Jønstrup Dollerup tiltrådte som økonomichef i CPH i 2006 og blev udnævnt til finansdirektør (CFO) i juli 2012. Forud for ansættelsen i CPH arbejdede Lars Jønstrup Dollerup i Arthur Andersen, Deloitte og ISS.

Lars Jønstrup Dollerup fortsætter som CFO i CPH frem til udgangen af juni 2018.

Processen med at finde en ny finansdirektør for CPH vil snarest blive igangsat.