Mulighed for SAS-piloters strejke
Der er mulighed for, at SAS-piloterne strejker. Hvis du har planlagt at rejse med SAS, kan du finde mere information om eventuelt aflyste flyafgange her.
Der er mulighed for, at SAS-piloterne strejker. Hvis du har planlagt at rejse med SAS, kan du finde mere information om eventuelt aflyste flyafgangeher.
 
15.05.2018

Finansdirektør Lars Jønstrup Dollerup forlader CPH

København, den 22. marts 2018 

Finansdirektør for Københavns Lufthavne A/S (CPH) Lars Jønstrup Dollerup skal være ny CFO i Hempel. Han stopper som finansdirektør i Københavns Lufthavne A/S med udgangen af juni 2018.

Lars Jønstrup Dollerup har arbejdet i Københavns Lufthavne A/S siden 2006, de seneste seks år som finansdirektør.

”Lars Jønstrup Dollerup har spillet en væsentlig rolle i udviklingen af CPH og har været en vigtig og respekteret del af vores ledelsesteam, og både hans gode humør og store viden om og indsigt i lufthavnens forretning vil blive savnet,” siger Thomas Woldbye, der er administrerende direktør for Københavns Lufthavne A/S.

Lars Jønstrup Dollerup tiltrådte som økonomichef i CPH i 2006 og blev udnævnt til finansdirektør (CFO) i juli 2012. Forud for ansættelsen i CPH arbejdede Lars Jønstrup Dollerup i Arthur Andersen, Deloitte og ISS.

Lars Jønstrup Dollerup fortsætter som CFO i CPH frem til udgangen af juni 2018.

Processen med at finde en ny finansdirektør for CPH vil snarest blive igangsat.