Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Vueling åbner ny rute fra CPH til Rom

Det spanske flyselskab Vueling har vokseværk.  1. juni åbner selskabet den sjette direkte rute fra København - denne gang med to ugentlige afgange til Roms Fiumicino-lufthavn samt flere henover sommeren. 

Alle veje fører til Rom, hed det engang. I dag må ordsproget snarere lyde: Alle luftveje fører til Rom. Når flyselskabet Vueling den 1. juni 2016 vokser i København og åbner en direkte rute til Italiens hovedstad, vil danskerne og italienere kunne flyve mellem de to hovedstæder 38 gange om ugen.

Omkring 450.000 primært danskere og italienere fløj sidste år mellem Rom og Danmark - og det tal vokser støt med cirka 8 procent om året.

”Med sene morgenafgange fra København til Rom onsdag, torsdag og søndag, kommer Vuelings nye rute til at ligge helt perfekt for de mange danskere, der ønsker at rejse afslappet på weekend til i Rom. Og fra Italien vil Vueling som et anerkendt brand kunne tiltrække mange Italienere, der vil på en god storby weekend her i København,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

I det hele taget har spanske Vueling vokseværk i Københavns lufthavn. Vueling flyver i dag til Firenze, Allicante, Barcelona og Malaga samt Paris Charles de Gaulle og tilbyder i alt 26% flere sæder ud af København i år end sidste år.

Den nye rute bliver til Roms Fiumicino-lufthavn (FCO), en Airbus A320 med 180 sæder.

”Siden Vueling landede i København i 2012 har selskabet haft en støt og rolig vækst fra en til nu i dag seks direkte ruter. Her passer Rom rigtig godt som ny destination. Antallet af passagerer på ruten er steget pænt siden 2008, så Rom i dag er nummer 14 på listen over de mest travle destinationer, ” siger Peter Krogsgaard.

”Rom har altid været et meget populært rejsemål både for danskere og sydsvenskere.  Kulturen, maden, historien og de mange oplevelser, som Rom byder på, trækker mange til den italienske hovedstad hvert år. Vuelings nye rute vil være med til at give endnu flere danskere mulighed for at besøge Rom, og samtidig vil endnu flere italienere få let ved at komme til Danmark, siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Vueling vil flyve imellem Rom og København onsdagog søndag. Første afgang d. 1. juni er en onsdag kl. 10.40, og rejsetiderne vil derfra være onsdage kl. 10.40 og søndage kl. 10.30 fra CPH samt en del torsdage og fredage henover sommeren.

Hent billede i høj opløsning af Peter Krogsgaard her