18.09.2017

Thomas Kolber forlader Københavns Lufthavn

HR-direktør Thomas Kolber forlader CPH med udgangen af januar 2017, hvor han tiltræder en stilling som Chief HR Officer i Nets A/S. 

”Jeg har virkelig fået CPH i blodet, og jeg har haft nogle fantastisk spændende år, hvor jeg har haft god mulighed for at bidrage til lufthavnens rivende udvikling. Derfor har det været en vanskelig beslutning at forlade Københavns Lufthavn. Men nu er jeg blevet tilbudt et job, hvor jeg får et mere internationalt ansvar i en helt anden branche. Det er en udfordring, jeg ikke har kunnet sige nej til”, siger Thomas Kolber.

”Thomas har været en væsentlig drivkraft i udviklingen af vores kompetencer og vores vækststrategi, og det har været en fornøjelse at arbejde tæt sammen med ham. Vores succes bygger på dygtige medarbejdere og en velfungerende organisation, og her har Thomas spillet en nøglerolle. Nu har han valgt at søge nye udfordringer uden for CPH, og jeg ønsker ham alt godt i fremtiden”, siger administrerende direktør Thomas Woldbye.

Processen med at finde en ny HR-direktør er igangsat. Indtil videre varetager Thomas Woldbye ledelsen af HR-organisationen sammen med HR-lederteamet.