Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Ny flyrute fra København til Sverige

Sverige er et af de lande, hvor der er flest ruter fra Københavns Lufthavn. Nu føjer NextJet en ny rute til kortet, når de fra marts begynder at flyve til Västerås tæt på den svenske hovedstad, Stockholm. 

Til foråret bliver det endnu lettere at flyve fra Københavns Lufthavn til Stockholm. Den 27. marts 2017 begynder det svenske flyselskab, NextJet, nemlig at flyve to gange om dagen på alle hverdage mellem de to nordiske hovedstæder.

NextJet er et af Sveriges største flyselskaber, og den nye rute vil blive betjent med et Saab 340-fly med 33 sæder. Selskabet vil flyve to gange på alle hverdage til Stockholm-Västerås Lufthavn. Västerås ligger ca. 100 km fra det centrale Stockholm mod vest.

For Københavns Lufthavn er ruten et udtryk for, at lufthavnens position som den væsentligste hub-lufthavn i Nordeuropa står stærkt:

”Ruterne mellem CPH og Stockholm er blandt de mest benyttede. Mange flyver fra Sverige her til Københavns Lufthavn for at flyve videre på en af vores flere end 160 ruter. NextJets rute giver især rejsende fra den vestlige del af Stockholm gode muligheder for at transferere her i CPH fremover, ligesom især mange danske forretningsrejsende får glæde af at kunne flyve direkte til Västerås”, siger Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

NextJet vil fra 27. marts 2017 beflyve ruten mellem CPH og Västerås to gange om dagen. Fra København vil der være afgang kl. 9:10 med ankomst til Västerås kl. 10:30, og igen kl. 21:10 med ankomst kl. 22:30.

Der er i dag 126 ugentlige afgange mellem København og Stockholm, hvor både SAS og Norwegian flyver. Med NextJet vil der blive føjet 10 ekstra afgange hver uge til ruteplanen.