18.09.2017

SAS opruster med ekstra aftenafgang til New York

Med 60.000 flere sæder mellem København og New York i 2016 styrker SAS sit tilbud til Skandinaviens frekvente rejsende. Den ekstra aftenafgang skal flyves for SAS af selskabet PrivatAir med en specialbygget Boeing 737, som det seneste år har fløjet Stavanger-Houston.  

SAS flyver fra vintertrafikprogrammets start, i slutningen af oktober, to gange dagligt til New York fra København og sætter endnu en gang streg under sin position:

SAS er det absolut største og mest dedikerede flyselskab på markedet mellem Skandinavien og USA – og ikke mindst til New York. Vi er glade for at kunne tilbyde denne aftenafgang, som er særlig attraktiv for rejsende, der ønsker at bruge en hel dag i København eller New York forud for rejsen. Det foretrækker blandt andre mange forretningsrejsende," siger koncerndirektør Eivind Roald, SAS.

I dag flyver SAS dagligt mellem København og New York med en afgang midt på dagen. SAS fortsætter med to daglige New York-afgange næste år og vil i 2016 tilbyde mere end 60.000 ekstra sæder mellem København og New York. Det svarer til en øgning på omkring 25 procent.

Lukning af olierute
Som en konsekvens af reducerede aktiviteter i olieindustrien har SAS også oplevet en markant nedgang i efterspørgsel på rejser mellem oliebyerne Stavanger og Houston. Det betyder, at der ikke længere er tilstrækkeligt fundament til at opretholde nicheruten.

Tidstabel
Ruten betjenes af PrivatAir for SAS med en Boeing 737, som frem til årsskiftet udelukkende vil være indrettet med Business-sæder, 44 stk. Derefter modificeres kabinen til 20 Business-sæder og 66 Go-sæder.

Afgang København alle dage undtagen tirsdage kl. 18.25. Ankomst New York (EWR) kl. 21.35.

Afgang New York alle dage undtagen tirsdage kl. 22.55. Ankomst København kl. 12.45 (dagen efter).