18.09.2017

SAS åbner rute fra København til Miami

SAS åbner i 2016 en rute fra København til Miami. SAS har tillige øget på antallet af afgange mellem København og Shanghai. 

Med investeringer i nye fly og ruter styrker SAS sit tilbud til Skandinaviens frekvente rejsende. I tråd med SAS’ planer om udvidelse af langruteflåden, offentliggør SAS nu en rute fra København til Miami.

Vi ved, at vores rejsende efterspørger en smidig og behagelig rejse med frekvente afgange. Med de nye ruter, en gennemgribende fornyelse af vores langruteflåde og et bredt netværk, har vi det absolut stærkeste tilbud til USA fra Skandinavien. Vi ser frem til at tilbyde vores kunder nye destinationer og rejseoplevelser – og naturligvis byde dem varmt velkommen om bord på vores nye fly,” siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS.

Åbner i efteråret 2016
Miami er en attraktiv destination med højsæson for skandinaviske rejsende i vinterhalvåret. Byen har den største krydstogtshavn i verden og er et handelscentrum, som tiltrækker erhvervsdrivende fra hele verden. Fra Miami er der mulighed for at flyve videre til andre destinationer med SAS’ partnere. Den første afgang til Miami fra København har premiere i efteråret 2016, og SAS kommer til at flyve tre gange ugentligt fra København.

Miami er en spændende destination at få på rutekortet. For det første får skandinaverne direkte adgang til en eftertragtet feriedestination, og for det andet åbner ruten også op for, at flere amerikanske turister vælger at komme til Danmark. Dermed kommer ruten også til at gavne den danske turistbranche med øget indtjening og flere danske arbejdspladser til følge,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør, Københavns Lufthavne A/S.