18.09.2017

Flere fly fra København til Shanghai

SAS øger antallet af afgange fra København til Shanghai fra fem til syv. Det styrker skandinavisk erhvervslivs tilgængelighed til det vigtige kinesiske marked og åbner muligheden for flere kinesiske turister til Danmark. 

SAS har tidligere på året annonceret flere afgange fra København til San Francisco, og nu styrker selskabet forbindelserne til Shanghai. Ruten bliver dermed betjent dagligt, og forbedringerne sker ved åbningen af vintertrafikprogrammet i slutningen af oktober.

Rejsende til og fra Skandinavien efterspørger en smidig rejse med en god tidstabel og mange afgange. Med disse nye afgange, fornyelsen af vores langrutefly og vores omfattende netværk har vi et utroligt stærkt rejsetilbud til USA og Asien, som vi kommer til at forstærke yderligere den kommende tid. Vi ser frem til at tilbyde kunderne nye rejsemuligheder og byde varmt velkomment ombord på både nye og nyindrettede fly,” siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS.

Styrker knudepunktet

Med daglige forbindelser til endnu en af Asiens vigtigste forretningsmetropoler styrker Københavns Lufthavn sin position som vigtigt, nordeuropæisk trafikknudepunkt. Styrket tilgængelighed til det vigtige kinesiske marked giver skandinaviske forretningsrejsende større fleksibilitet, ligesom det baner vejen for at få endnu flere kinesiske turister til Danmark,” siger Peter Krogsgaard, kommerciel direktør, Københavns Lufthavne A/S.

Fra København til Shanghai er de to nye afgange mandag og onsdag. De nye afgange fra Shanghai til København er tirsdag og torsdag.

De nye afgange kommer som en del af SAS’ ekspansionsplan på langruteflåden. I første omgang indebærer planen bl.a. ekspansionen på Shanghai, og senere vil helt nye oversøiske destinationer blive meldt ud.