Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

CPH: Fortsat korte ventetider

I uge 24 lå den gennemsnitlige ventetid før sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn på 3 minutter og 25 sekunder. Det er næsten ét minut kortere end ugen før. 

Det målrettede indenrigsprogram med bl.a. øget bemanding i sikkerhedskontrollen har reduceret ventetiderne før Security i Københavns Lufthavn. I uge 24 lå den gennemsnitlige ventetid over hele ugen på 3 minutter og 25 sekunder. I myldretiden fra kl. 5 til 9 om morgenen og 15 til 19 om eftermiddagen var den gennemsnitlige ventetid nede på 3 minutter og 21 sekunder.

I en uge med flere rejsende end ugen før, er det tilfredsstillende at se, at vi både formåede at reducere ventetiderne yderligere, og at ingen af de flere end 172.000 passagerer ventede længere end knap 13 minutter,” siger Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør, Københavns Lufthavne A/S.

I alt kom 99,21 procent af passagererne frem til sikkerhedskontrollen på under 10 minutter, og længste ventetid før sikkerhedskontrollen i uge 24 var 12 minutter og 43 sekunder. Den blev målt lørdag d. 13. juni kl. 14, og dermed var den længste ventetid godt to minutter lavere end ugen før.

Sommerferien rykker nærmere, og passagertallene vil stige yderligere i de kommende uger. Helt konkret får vi i næste uge flere sommerferierejsende og en del krydstogtpassagerer. Det tager vi naturligvis tager højde for i bemandingen i sikkerhedskontrollen, men vi kan ikke udelukke, at ventetiden kan stige en anelse. Vi nærmer os trods alt den travleste periode på året,” siger Henrik Peter Jørgensen.