18.09.2017

Dagligt til San Francisco med SAS

SAS skruer op for afgangene mellem København og San Francisco og kommer dermed til at flyve dagligt til den amerikanske vestkyst. Derudover opgraderer SAS flere andre ruter. 

Fra slutningen af oktober træder SAS’ vinterprogram gradvist i kraft. I den forbindelse skruer SAS endnu engang op for frekvenserne til USA og øger antallet af afgange fra København til San Francisco. Således kan rejsende dagligt flyve med SAS til San Francisco.

Takket være den store efterspørgsel på SAS’ rejser til USA, kan vi nu glæde kunderne med, at de til vinter kan flyve dagligt til San Francisco fra København. Med vores 106 ugentligt afgange til og fra fem destinationer i USA og helt nye flykabiner, som kunderne har taget rigtig godt imod, er SAS det stærkeste tilbud mellem Skandinavien og USA,” siger Eivind Roald, koncerndirektør for den kommercielle forretning i SAS.

Flere sæder til populære destinationer
Derudover fortsætter flere ruter fra sommerprogrammet til vinter. Fra København betyder det bl.a., at ruten til Barcelona bliver helårlig, og i vintertrafikprogrammet indsætter SAS også større fly på ruten fra København til London Heathrow.

Endelig øger SAS antallet af afgange på ruten fra København til Manchester med en daglig afgang, ligesom der øges på Palma de Mallorca, Las Palmas, Rom, Nice, Salzburg, Prag og Budapest. Sommerruten mellem København og Alicante bliver en ny vinterrute, som flyves over jul og nytår.