Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

CPH fastholder kort ventetid

I uge 23 var den gennemsnitlige ventetid ved sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn 4 min og 17 sekunder.  

Et målrettet program med bl.a. øget bemanding i sikkerhedskontrollen har reduceret ventetiderne i Københavns Lufthavn. I uge 23 ventede de rejsende i gennemsnit over hele ugen 4 minutter og 17 sekunder før sikkerhedskontrollen. I myldretiden fra kl. 5 til 9 om morgenen og kl. 15 til 19 om eftermiddagen lå den gennemsnitlige ventetid henover ugen på 4 minutter og 13 sekunder.

Vores indenrigsprogram har en god effekt. Det er tilfredsstillende, at det er lykkedes os at holde den gennemsnitlige ventetid nede på trods af, at vi i sidste uge havde næsten 7.000 flere passagerer igennem sikkerhedskontrollen,” siger Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne A/S.

166.430 passagerer igennem sikkerhedskontrollen
I uge 23 gik 166.430 passagerer igennem sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn. 69,4 procent af dem ventede under 5 minutter før de var ved sikkerhedskontrollen og 99,8 procent ventede under 15 min.

333 passagerer oplevede en ventetid på mere end 15 minutter, da de den 7. juni kl. 6.30 ventede 15 minutter og 53 sekunder før de var ved sikkerhedskontrollen.

23 daglige afgange til Bornholm
I den kommende uge afholdes der Folkemøde på Bornholm. Det betyder, at der nogle dage i slutningen af ugen er op til 23 daglige afgange til Bornholm – mod normalt otte.

I den kommende uge er vi særligt opmærksomme på de mange tusinde ekstra passager, som skal til Bornholm. Det har vi taget højde for i vores bemanding, og vi vil arbejde hårdt for at fastholde de korte ventetider i sikkerhedskontrollen,” siger Henrik Peter Jørgensen.