18.09.2017

Enkel gratis Wi-Fi i Københavns Lufthavn

Adgangen til gratis Wi-Fi i Københavns Lufthavn bliver forenklet. Så når den travle sommertrafik i Københavns Lufthavn for alvor sætter ind i denne uge bliver det endnu nemmere at have sin smartphone og tablet med på rejsen.  

”Vores undersøgelser af passagernes tilfredshed med lufthavnen viser, at mange har ønsket sig en endnu nemmere og mere direkte adgang til den gratis Wi-Fi i lufthavnen.  Og vi har lyttet,” siger kommerciel direktør i Københavns Lufthavn, Peter Krogsgaard.

Københavns Lufthavn har haft gratis Wi-Fi i flere år.  Nu forenkles adgangen, så man blot skal gå på CPH HOTSPOT, angive mailadresse og land – og så er man på.

I den kommende tid vil der være masser af skilte og posters i terminalerne med info om den nye gratis Wi-Fi i lufthavnen.

”Tiden er en anden i dag, end da vi først gav Wi-Fi fri i forbindelse med vores fordelsprogram ”Advantage”. I dag er deten bekvemmelighed, som vi alle forventer at have let og gratis adgang til – uanset om vi er på en cafe i byen eller her i lufthavnen, ” siger Peter Krogsgaard.

Et online rejseliv
I dag har ni ud af ti passagerer en smartphone med på rejsen. Dertil kommer de mange tablets og bærbare computere.

”Vi rejser jo ikke med vores mobiler og tablets for at have ekstra bagage med. Vi har i dag et 24/7 online rejse- og arbejdsliv.  Der bliver downloadet boardingkort til flyet, tjekket facebook, tweetet og læst mails. Der bliver sendt Power Point præsentationer og streamet afsnit af Game of Thrones...

Fællesnævneren, at vi alle efterhånden er ganske afhængige af at være på – og det skal man selvfølgelig også kunne være her i lufthavnen,” siger Peter Krogsgaard.

Han understreger, at det stadig vil være lige så nemt, at tilmelde sig fordelsprogrammet Advantage. Her kan de rejsende blandt andet optjene point og få tilbud på alt parkering til mad og shopping i terminalerne.  Knap 750.000 har tilmeldt sig programmet.