Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Air Canada udvider i København

Air Canada vil flyve endnu flere danskere ud i verden via Toronto. Herfra er der masser af rejser videre til f.eks. USA, Syd- og Mellemamerika og Carribien.  

Der er forskel på vinter og sommer – også i flytrafikken. Der er traditionelt mest travlt i sommerhalvåret. Derfor flyver Air Canada for eksempel dagligt fra København til Toronto i den travle sommertid, mens der skæres ned på antallet af afgange om vinteren.  

Men det ændrer sig nu. Når vinteren rammer Danmark, vil Star Alliance selskabet Air Canada øge antallet af afgange fra København fra tre til fire om ugen. 

”Vores travle forretningsrejsende har længe efterspurgt en mandagsafgang fra København i vinterperioden, så de kunne få mest ud af deres arbejdsuge og returnere sidst på ugen uden for mange mellemlandinger. Dette har vi nu sørget for med indsættelsen af den fjerde ugentlige vinterfrekvens,” siger Air Canadas Country Manager, Marc Sam.

Ruteudviklingschef i Københavns Lufthavn, Ole Wieth Kristensen, hæfter sig ved, at også de ferierejsende får flere muligheder.

Det vil give danskerne endnu bedre muligheder for at komme til Canada – og ikke mindst benytte selskabets trafikknudepunkt i Torontos Pearson International lufthavn. Herfra er det nemt at rejse videre til f.eks. USA og Sydamerika," siger Ole Wieth Christensen.  

Air Canada er en af grundlæggerne af verdens største alliance af flyselskaber, Star Alliance. Selskabet har i dag 27.000 ansatte og flyver til 178 destinationer – en god del af dem fra Pearson International i Toronto.

Den ekstra vinterafgang fra CPH bliver på mandage med et af selskabets Boeing B767.