Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Langruter trækker væksten i CPH

1.677.200 passagerer rejste igennem Københavns Lufthavn i februar. Det er rekord for måneden.  

Passagertallet i Københavns Lufthavn steg med 1,2 procent i februar på trods af, at de sidste dage i februar var præget af strejke hos SAS. Det er fortsat den internationale trafik, der trækker væksten.

Specielt de lange ruter viste fin fremgang i februar med en stigning på næsten fire procent i forhold til samme måned i fjor. Flyselskabernes vinterprogram i år er stort set identisk med i fjor, og derfor er det tilfredsstillende, at den interkontinentale trafik vokser,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavne A/S.

Europatrafikken steg med 1,4 procent, den interkontinentale trafik voksede med 3,9 procent, mens indenrigstrafikken faldt med 5,0 procent pga. lavere kapacitet på en række af de danske ruter.

År til dato er passagertallet steget med 0,9 procent i forhold til sidste år. Det betyder, at der i årets to første måneder er rejst 3.332.875 passagerer rejst igennem Københavns Lufthavn.

Månedlig trafikudvikling

Download Excel fil