18.09.2017

International sushi-kæde åbner første restaurant i Danmark

Med åbningen af YO! Sushis første restaurant i Danmark bliver det fremover ikke kun bagage, der transporteres rundt på et bånd i Københavns Lufthavn. Fra den 24. februar kan rejsende få delikate sushi-specialiteter hos den internationale kæde YO! Sushi via et næsten 70 meter langt sushi-bånd. YO! Sushi er en ud af tre gourmetrestauranter, som Københavns Lufthavn åbner alene i 2015. 

Fremover kan rejsende i Københavns Lufthavn også nyde godt af de delikate sushispecialiteter hos den store og internationale sushi-kæde Yo! Sushi, der tirsdag d. 24. februar åbner dørene til deres første restaurant i Danmark.

Yo! Sushi har hvert år mere end fem millioner besøgende i deres restauranter rundt omkring i hele verden og var de første til at introducere running-sushi i London. Konceptet hos YO! Sushi er enkelt: ”tag en plads, snup en tallerken fra båndet og spis så meget sushi, du kan”. Det ligger helt i tråd med det, som Københavns Lufthavn gerne vil med sine restauranter. 

Københavns Lufthavn har blandt andet valgt at åbne YO! Sushi, fordi de rejsende længe har ønsket sig et stærkt koncept indenfor sushi.

”Det er både nemt og delikat at spise hos YO! Sushi. Det er vigtigt for os, at også rejsende, der kun har kort tid i lufthavnen, kan nå at få noget lækkert at spise, inden de rejser videre. Derfor passer YO! Sushi konceptet rigtig godt til lufthavnen. Det er samtidig vigtigt for os, at kvaliteten er i top og maden helt frisk. I restauranten står sushikokkene hver dag og tilbereder sushien foran gæsterne,” siger Lise Ryevad, leder af Airport Sales i Københavns Lufthavn.

Københavns Lufthavn satser på gourmet
Med åbningen af YO! Sushis første danske restaurant er Københavns Lufthavn endnu engang indgangen til Danmark, når det handler om at introducere internationale restaurationskæder. Alene i 2015 åbner der tre nye restauranter i Københavns Lufthavn.

”Vi har stort fokus på at give de rejsende en god og særlig oplevelse, når de besøger Københavns Lufthavn. Det gælder også, når det kommer til at forkæle gæsternes smagsløg. Vi har det seneste år fokuseret på at få de bedste restauranter til lufthavnen, så vi kan tilbyde de rejsende en lækker madoplevelse. Vi er derfor glade som de første herhjemme at kunne åbne en YO! Sushi restaurant, som skal være med til at sikre, at Københavns Lufthavn fortsat kan leve op til prisen som verdens bedste lufthavnsgastronomi,” fortæller Lise Ryevad.

I restauranten bliver sushien serveret på et næsten 70 meter langt bånd med en hastighed på otte centimeter pr. sekund, og alt tilberedes dagligt i restauranten af kokke til både dine-in og take-away. Rejsende i Københavns Lufthavn kan i forbindelse med åbningen være heldige at vinde en af de japansk inspirerede retter, som også serveres i restauranten.

Læs mere om nye restauranter i Københavns Lufthavn her.

Fakta YO!
Sushi åbner tirsdag den 24. februar deres første restaurant i Danmark. Sushi er hjertet i restauranten, men det er desuden muligt at bestille mere end 80 japansk inspirerede retter med alt fra supper, ris- og nuddelretter, salater og varme retter som eksempelvis Chicken Katsu Curry og Yakisoba nudler til mellem 20 og 70 kr.  Yo! Sushi blev grundlagt i London i 1997 som den første running-sushi restaurant i London, og siden da er sushikæden vokset og er i dag en international succes med 74 restauranter på verdensplan.

For yderligere information kontakt venligst kommunikationsrådgiver Camilla Borggaard på 4018 1912 eller camilla.borggaard@ext.cph.dk.