Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

CPH fastholder korte ventetider trods rekordmange passagerer

Der har aldrig været så travlt i ugen op til efterårsferien, som i år. Alligevel fastholder CPH korte ventetider ved lufthavnens sikkerhedskontrol.  

Lufthavnen fastholder korte ventetider før sikkerhedskontrollen på trods af stor travlhed op til efterårsferien. I uge 41 landende den gennemsnitlige ventetid på 4 min. 40 sek.

I alt gik hele 191.469 passagerer igennem sikkerhedskontrollen i løbet af ugen, hvilket er rekordmange sammenlignet med samme periode i de foregående år. Af de rekordmange passagerer kom hele 99,4 % frem til sikkerhedskontrollen på mindre end 15 min.

Den længste ventetid i uge 41 blev målt tirsdag d. 6. oktober kl. 10.30, hvor ventetiden var 19 min. og 7 sek.