Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Ryanair annoncerer fire nye ruter fra CPH

Inden årets udgang vil rejsende i Københavns Lufthavn kunne flyve med Ryanair til og fra Stockholm, Rom, Madrid og Bruxelles. 

Det irske lavprisselskab Ryanair annoncerede i oktober sidste år, at man agter at åbne en base i Københavns Lufthavn med fire fly, der i første omgang skal betjente 13 destinationer.

26. marts begynder Ryanair at flyve til London Luton 2 x daglig, og en gang dagligt til Warszawa Modlin og Bergamo ved Milano. Fra september flyves der tre gange dagligt til London og to gange dagligt til Bergamo ved Milano.

2. september åbnes ruter fra København til Madrid og Rom Ciampino med en daglig afgang hver. Og 25. oktober åbnes ruter til Bruxelles Charleroi og Stockholm Skavska også med en daglig afgang hver.