Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Norwegian åbner ny rute mellem København og Orlando

Norwegian lancerer sin femte langdistancerute fra København. Til marts næste år kan flyselskabet byde passagerer velkommen om bord til Orlando i Florida. Ruten får en ugentlig afgang. 

Norwegian åbner endnu en langdistancerute fra Københavns Lufthavn. Til marts næste år kan rejselystne danskere flyve med selskabet til Orlando, Florida i USA. Ruten bliver Norwegians fjerde langdistancerute mellem København og USA. I forvejen flyver selskabet direkte til New York, Los Angeles og Fort Lauderdale. Til oktober starter Norwegian endvidere direkte flyvninger mellem København og Bangkok.

”Vores langdistanceruter fra Danmark er blevet rigtig godt modtaget, og derfor er jeg glad for, at vi nu kan tilbyde danskerne at flyve direkte med os mellem København og Orlando. I dag går de største trafikstrømme mellem Europa og USA, og der er stor efterspørgsel på et kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige, lave priser mellem de to kontinenter. Vi er optaget af at leve op til vores målsætning om, at alle skal have råd til at flyve – også til oversøiske destinationer,” siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

Fakta København-Orlando
Fra den 30. marts 2015 flyver Norwegian en gang ugentligt (mandag) mellem København (CPH) og Orlando (MCO).