18.09.2017

Regus vil åbne drop-in kontorer og lounge i Terminal 3

Københavns Lufthavn bliver endnu mere attraktiv for forretningsrejsende, når Regus omkring årsskiftet åbner et stort Business Center med drop-in kontorer, mødelokaler og lounge i Terminal 3.  

Regus, den internationale udbyder af drop-in arbejdspladser i flere end 100 lande verden over, er snart klar til at slå dørene op for et nyt stort business center i Københavns Lufthavn i Terminal 3 lige efter ankomsten. Det forventes at være færdigindrettet kort før årsskiftet.

Udover at tilbyde forretningsrejsende et sted at mødes og arbejde, vil f.eks. ankommende langdistancepassagerer også kunne bruge Regus lounge til at få et brusebad og et godt morgenmåltid, før man skal videre til møde inde i byen.

CPH attraktiv for forretningsrejsende
"Regus Express vil medvirke til at gøre Københavns Lufthavn til et effektivt og godt sted at arbejde, når man er på farten," siger Phil Kemp, administrerende direktør for Regus Third Place.

"Vi forventer, at faciliteterne vil være attraktive både for forretningsrejsende og frequent travellers, uanset om det er et møde eller en præsentation, der skal arbejdes på, eller om det er at få løst de sidste opgaver, før man drager på ferie," siger Phil Kemp. 

Det kommende drop-in business center i Københavns Lufthavn vil supplere Regus eksisterende netværk af 11 centre i Danmark.

Med de kommendefaciliteter i lufthavnen kan København snart tilbyde samme service som lufthavnene i London Heathrow, Amsterdam Schiphol og Bruxelles, der har lignede Regus business centre.

Forstå de rejsendes behov
"Regus forstår de forretningsrejsendes behovene, fordi vi arbejder for dem i flere end 100 lande. De rejsende er i stigende grad på farten og på arbejde samtidig. Med Regus Express skaber vi bedre rammer, blandt andet i lufthavne og på banegårde," siger Phil Kemp.

Op mod halvdelen af de 24 millioner passagerer, der hvert år rejser gennem Københavns Lufthavn, er forretningsrejsende.

"Derfor er den kommende åbning af et Regus drop-in-business center helt er i tråd med vores World Class Hub strategi, hvor vi blandt andet arbejder på at videreudvikle Københavns Lufthavn som en business destination," siger Københavns Lufthavn administrerende direktør, Thomas Woldbye.

Fakta om Regus
Regus er global udbyder af drop-in arbejdspladser med alt fra fuldt udstyrede kontorer til professionelle mødelokaler og business lounges.
1,8 millioner bruger dagligt Regus 2.000 centre i 750 byer og 104 lande. Regus blev grundlagt i Bruxelles, Belgien i 1989, med hovedsæde i Luxembourg og er i dag noteret på London Stock Exchange.

Kontakt i Regus: Nathalie Renson, Gruppe Kommunikationschef, +33 (0) 1 78 42 35 20 nathalie.renson@regus.com

Eller CPH presse på +45 32 31 28 00