Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Melodi Grand Prix-festen starter i Københavns Lufthavn

Det bliver en fest ud over det sædvanlige, når Københavns Lufthavn i næste uge forvandles til den store Melodi Grand Prix-fest med rød løber, glimmer og diskokugler. Melodi Grand Prix-stjernerne Brødrene Olsen og Danmarks nye vinderhåb, Basim, byder op til Eurovision-fest i ankomsthallen i Terminal 3.  

Tusindvis af rejsende i Københavns Lufthavn vil i næste uge blive modtaget som grand prix-stjerner og mærke den helt rigtige fest-stemning, når Danmark er værtsland for den 59. udgave af Eurovision Song Contest. Som indgangen til Danmark benytter Københavns Lufthavn lejligheden til at tage særligt godt imod de mange rejsende og give dem en noget anden velkomst end normalt.

At Danmark er vært for noget så stort som det internationale Melodi Grand Prix er en ære og en helt unik begivenhed. Som indgang til Danmark vil vi gerne være med til at byde de mange deltagere, fans og turister velkommen og fejre Melodi Grand Prix, som den fest det er. Vi glæder os til at overraske de mange rejsende ved at give dem en ankomst fyldt med glimmer, musik og fest,” siger Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør for Københavns Lufthavne.

Brødrene Olsen og Basim byder op til fest
Der er lagt op til feststemning i ankomsthallen, når nogle af Danmarks største Melodi Grand Prix-stjerner besøger lufthavnen og giver to eksklusive koncerter. Onsdag, den 7. maj, kan man opleve Danmarks egen deltager til dette års Eurovision, Basim, og torsdag, den 8. maj, vil Brødrene Olsen tage godt i mod de mange rejsende og synge festen i gang.

En 52 meter lang rød løber rulles ud og ankomsthallen forvandles med diskokugler, glimmer og farver i den helt rigtige Melodi Grand Prix-ånd. Brødrene Olsen og Basim er klar til at give deres bedste Melodi Grand Prix-numre, så alle – både rejsende og gæster – kan få en musik-oplevelse udover det sædvanlige,” siger Henrik Peter Jørgensen.  

Ankomsthallen i Terminal 3 vil være udsmykket fra onsdag den 7. maj. Basim giver koncert onsdag den 7. maj kl. 13.00 i ankomsthallen i Terminal 3, og Brødrene Olsen spiller samme sted torsdag den 8. maj kl. 13.00. Københavns Lufthavn vil være udsmykket frem til søndag den 11. maj.