18.09.2017

Norwegian direkte til New York og Los Angeles

I denne weekend har Norwegian to nye, direkte USA-flyvninger fra Københavns lufthavn. Fredag aften vendte flyselskabets 787 Dreamliner den røde næse mod New York og lørdag går turen til Los Angeles i Californien. Det er første Norwegian-flyvning nogensinde til den Californiske storby. 

Nu kan Norwegian byde passagerer velkommen om bord på selskabets første direkte flyvninger mellem København og New York og Los Angeles.

Fredag aften satte flyselskabets 787 Dreamliner kursen mod John F. Kennedy International Airport i New York, og lørdag eftermiddag går turen fra København til Los Angeles. Det er Norwegians første flyvning til den Californiske storby nogensinde, og selskabet bliver eneste flyselskab, der flyver direkte til Los Angeles fra København. Begge begivenheder fejres i Københavns lufthavn med lidt godt til ganen til passagerene.

”Jeg er meget glad for, at vi nu kan åbne to splinternye langdistanceruter mellem København og New York og Los Angeles. Sammen med ruten til Fort Lauderdale tilbyder vi nu danske passagerer en bred indgang til USA. Modtagelsen af vores ruter viser, at mange ønsker at flyve billigt og komfortabelt til oversøiske destinationer. Endvidere er vi optaget af at leve op til vores målsætning om, at alle skal have råd til at flyve,” siger Johan Bisgaard Larsen, Informationschef i Norwegian.
"Vi er beærede over, at Norwegian valgte Los Angeles International Airport (LAX) til sin vestkystdebut, og brugen af Boeing 787 Dreamliner vil i høj grad forbedre passagerernes rejseoplevelse. Ruten mellem Los Angeles og Skandinavien vil styrke erhvervslivet, turismen og de kulturelle bånd med en af de mest eftertragtede regioner i Europa,” siger Gina Marie Lindsey, Los Angeles World Airports executive director.

Fakta om Norwegians nye ruter
København-New York
Fra den 28. februar flyver Norwegian to gange ugentligt mellem Købehavn (CPH) og New York (JFK), mandag og fredag.

Den 30. april øges antallet af afgange til fire ugentlige afgange (mandag, onsdag, fredag og søndag).

København-Los Angeles
Fra 1. marts flyver Norwegian to gange ugentligt mellem København (CPH) og Los Angeles (LAX), tirsdag og lørdag.