18.09.2017

Direkte fra CPH til Tel Aviv med Norwegian

København og Danmark får endnu bedre forbindelse til den israelske metropol Tel Aviv og Jerusalem 

Norwegian starter en direkte rute fra CPH til den israelske middelhavsby den 11. april med to ugentlige afgange. Fra 4. maj øges til tre ugentlige afgange.

”Jeg er meget glad for, at vi kan tilbyde vores danske passagerer en spændende ny, direkte rute til Tel Aviv. Tel Aviv tilbyder sine besøgende en fantastisk blanding af badeferie og storby,” siger Johan Bisgaard Larsen, Informationschef i Norwegian.

Mellem Tel Aviv og Jerusalem
Der flyves til Ben Gurion lufthavnen, der ligger på vejen mellem det moderne Tel Aviv ved kysten og det gamle Jerusalem inde i landet.

Det moderne Tel Aviv huser knap en halv million indbyggere. Udover en imponerende strandpromenade byder den israelske hovedstad også på store indkøbscentre, dyre butikker, hoteller i alle prisklasser og et livligt natteliv med masser af cafeer, restauranter og barer.

Økonomisk kraftcenter
Og så er byen ikke mindst Israels økonomiske kraftcenter. Børsen, diamantbørsen, flertallet af landets banker, forsikringsselskaber, store virksomheder, politiske partier og fagforeninger har alle deres hovedkontor i Tel Aviv. Tæt på halvdelen af den israelske industri ligger i Tel Aviv.

De senere år har SAS har direkte flyvninger mellem København og Tel Aviv.

”Så både for turister og ikke mindst forretningsrejsende er det rigtig godt nyt, at Norwegian åbner på Tel Aviv. Vores erfaringer siger, at når der kommer flere afgange og flere muligheder for at rejse, vokser markedet,” siger rute-udviklingschef i Københavns Lufthavn, Ole Wieth Christensen.

”Med de nye afgange vil vi også opleve flere israelske turister og forretningsrejsende komme her til Danmark og det er jo alt andet lige godt for både væksten og beskæftigelsen herhjemme,” siger Ole Wieth Christensen.

Norwegian øger også til Marrakesh og Chania
Norwegian besluttede i dag også at øge også antallet af afgange til Marrakesh i Marokko grundet stor efterspørgsel. Fra 30. marts til 16. august flyver selskabet en ugentlig afgang.

Fra 17. august øges antallet af afgange til to ugentlige. Derudover øger Norwegian antallet af afgange til Chania på Kreta. Frem til 22. juni har selskabet to ugentlige afgange til den græske ø, og i sommermånederne øges antallet til hele fire ugentlige.

Fakta om Norwegian København-Tel Aviv: Fra 11. april flyver Norwegian mellem København og Tel Aviv to gange ugentligt, mandag, fredag. Fra 4. maj flyver selskabet også søndag, hvilket giver tre ugentlige afgange.