18.09.2017

Mød den flyvende julemand i Københavns Lufthavn

Julen er atter ankommet til Københavns Lufthavn og igen i år kan du opleve en række hyggelige aktiviteter på din vej ud i den store verden. Børnefamilien kan nå at hilse på julemanden og måske vinde gaver, der skal ligge under juletræet, når julen sætter ind i Københavns Lufthavn. 

Julen nærmer sig med hastige skridt og det kan mærkes i Københavns Lufthavn, der igen i år byder velkommen med hyggelige juleaktiviteter for hele familien. Gennem din tur i lufthavnen kan du nyde julestemningen og betragte den glimtende julepynt. Hils på julemanden og hans små julenisser, som deler chokolade ud til alle de søde og artige rejsende på deres vej ud i den store verden.

Julemanden vil også gerne vide, hvad dit største juleønske fra Københavns Lufthavns butikker er. Du kan fortælle ham det og få chancen for at vinde dit ønske, hvis du uploader dit juleønske på Instagram med hashtagget #CPHxmas og #[butikkens navn]. Julemanden finder en heldig vinder af et gavekort på DKK 500 til én af lufthavnens butikker.

Juleindkøb – gaver og godter
Tør du ikke satse på, at du har været artig nok til julemanden, kan du naturligvis forkæle dig selv med indkøb fra lufthavnens butikker. Skal tilværelsen forsødes, kan du smutte forbi taxfree og se på deres mange søde sager.

Husk, at julegaver købt i lufthavnsbutikkerne altid kan byttes inden for bytteperioden – uanset om du skal ud og rejse eller ej. De fleste af lufthavnsbutikkerne samarbejder med butikker uden for lufthavnen, og det er derfor ikke noget problem at bytte gaver købt i disse butikker. For at bytte julegaver fra de få butikker, der ikke har butikker uden for lufthavnen, hjælper lufthavnens kundeservice gerne med at få byttet gaverne. Skriv blot til kundeservice@cph.dk, så I sammen kan aftale nærmere. Ved hjælp af Lufthavnens Pick Up On Return service kan du desuden gratis få opbevaret alle sine indkøb indtil du igen lander i lufthavnen.

Fakta