Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding hos Naviair, den selvstændige virksomhed som varetager flyveledelsen, er der i øjeblikket risiko for forsinkelser på afgange og ankomster, ligesom der er risiko for enkelte aflysninger. Hold dig opdateret om din flyafgang her på cph.dk eller i CPH's app. Læs mere
På grund af mangel på bemanding hos Naviair, den selvstændige virksomhed som varetager flyveledelsen, er der i øjeblikket risiko for forsinkelser på afgange og ankomster, ligesom der er risiko for enkelte aflysninger. Hold dig opdateret om din flyafgang her på cph.dk eller i CPH's app. Læs mere
 
18.09.2017

Juleshopping på farten i Københavns Lufthavn

Julen nærmer sig og julegaveindkøbene står for døren. En aktivitet, der ofte kan være lidt af en udfordring at klemme ind i kalenderen – særligt hvis man er en af dem, der altid er på farten. Vil man undgå at ende med åndenød i storcentret d. 23. december, så er der imidlertid gode grunde til at se sig om i Københavns Lufthavns mange butikker. Her kan du nemt og bekvemt shoppe julegaverne mellem dine gøremål rundt omkring i verden og hente dem på tilbagevejen. 

December måned er rar, men også travl, hvis man både skal nå at hygge med familien, afslutte arbejdet op mod ferien og så selvfølgelig klare juleforberedelserne – ikke mindst den evigt tilbagevendende hovedpine: Julegaverne. Når man har travlt og ikke har tid til at vandre stormagasiner eller strøggader tynde i jagten på de perfekte julegaver, så er der hjælp at hente i Københavns Lufthavn, der med en bred vifte af butikker, tilbyder rige muligheder for at finde gaver til både kæreste, ægtefælle, børn, forældre, eller hvem man nu ønsker at forkæle.

Køb på vej af sted, hent ved hjemkomsten
Københavns Lufthavn har i år gjort det ekstra nemt at købe julegaver for dem, der altid er på farten.

Vi ønsker at gøre det let og smertefrit for vores passagerer at købe deres julegaver, hvorfor man med snilde kan gøre det, mens man alligevel er på farten gennem Københavns Lufthavn.  Ved hjælp af Lufthavnens Pick Up On Return service kan man, ganske gratis, få sine indkøb opbevaret indtil man igen lander i lufthavnen. På den måde undgår man at slæbe julegaverne med sig rundt på rejsen siger Lise Ryevad, Director, Airport Sales i Københavns Lufthavn.

Vil man være ekstra velforberedt, kan man oven i købet ordne julegaveindkøbene hjemme fra sofaen gennem lufthavnens taxfree online shop. Her kan du i ro og mag udvælge de rigtige gaver, så du blot skal hente din bestilling i lufthavnen. Hvis kreativiteten svigter, når det skal gå stærkt, tilbyder lufthavnen desuden kvit og frit at stille en personal shopper til rådighed i taxfree, som med glæde vil guide til de helt rigtige gaver. Så burde julestressen være ved at have lagt sig.

Byttegaranti for alle
Lise Ryevad tilføjer: ”Skulle man være så uheldig, at gaven ikke falder i modtagerens smag, så tilbyder de fleste af lufthavnens butikker en landsdækkende bytteservice, der betyder, at gaven nemt kan ombyttes eller returneres i en af deres andre filialer rundt omkring i Danmark. Hvis butikken ikke er en kæde og der ikke er nogen kommende rejser på programmet, så sender du blot en e-mail til CPHs Kundeservice. Sammen kan I aftale nærmere og få byttet gaverne, uden du behøver at tjekke ind.”

Har du behov for ekstra inspiration til julegaveindkøbene, så guider Københavns Lufthavn dig her til årets gaver:

Guide til den perfekte julegave

Til mor er lidt pænt til hjemmet altid en sikker vinder. Kig efter flot design i butikker som Illums bolighus, Marimekko og Royal Copenhagen.

Til far er en opgradering af tøjskabet ofte tiltrængt. Led fx efter en lækker klassisk sweater i god kvalitet. Butikker som Sand, Boss, Solid og Gant har et bredt udvalg og hjælper gerne med at finde den rigtige størrelse.

Til kæresten eller ægtefællen har lufthavnens butikker et stort udvalg af lækre accessories. Led fx efter et stilrent ur hos Ole Mathiesen til ham eller en eksklusiv pung hos Bottega Veneta eller Marc by Marc Jacobs til hende.

Til søster eller datteren er det værd at tage et kig i lufthavnens tax-free afdeling, hvor du kan købe alverdens parfumer og hudplejeprodukter – oven i købet 20 % billigere end de vejledende priser, så der er råd til endnu mere forkælelse under juletræet. Prøv fx med en scrub eller olie fra lækre danske mærker som Tromborg og Rudolph care.

Til brormand eller sønnike er der med garanti hjælp at hente i elektronikkæden DIXON. De er eksperter i gadgets i alle afskygninger og findes ikke andre steder i Danmark end i Lufthavnen. Til den voksne vil en god gin fra lufthavnens tax-free afdeling heller ikke være at kimse af.

Til de små har Lego og Hamleys legetøj til alle aldre som nok skal gøre lykke juleaften.

Til familiens ældre medlemmer er chokolade fra Peter Beier et sikkert hit. Skulle de være mere til det salte, så byder Bülow lakrids på smagsvarianter, der helt sikkert kan få tænderne til at løbe i vand – oveni købet i en pæn gavevenlig indpakning.

Gaven til pakkeleg har Tiger helt sikkert et godt bud på. Her er masser af skæve og sjove dimser som hurtigt sætter gang i julefrokosten.

Fakta

  • Se alle jule-events, tilbud og services her
  • Læs mere om lufthavnens butikker og byttegarantien her
  • Læs mere om muligheden for at hente din gave, når du lander i lufthavnen igen her
  • CPHs Kundeservice kan kontaktes via følgende e-mail adresse: kundeservice@cph.dk

For yderligere information kontakt venligst kommunikationsrådgiver Camilla Borggaard på 4018 1912 eller camilla.borggaard@ext.cph.dk