18.09.2017

Ny modeplatform i Københavns Lufthavns centrum

Nytorv i Københavns Lufthavns Terminal 2, har gennemgået en stor forvandling og står nu på allerfineste vis klar til at byde lufthavnens mange rejsende velkommen. Det spritnye Nytorv skaber en skarp kombination af danske og internationale top-brands, heriblandt de nyåbnede butikker Hermès og Ole Mathiesen. 

Fornyelse og forkælelse. Det er nøgleordene i det nu færdigrenoverede shoppingområde Nytorv i Københavns Lufthavn, der danner ramme om den nye modeplatform midt i lufthavnens centrum. På Nytorv kan modeinteresserede rejsende nu slå sig løs i de velkendte internationale og danske brands, som er det første øjnene møder efter taxfreebutikken på den anden side af sikkerhedstjekket.

De mere end 24 millioner passagerer, der hvert år rejser gennem Københavns Lufthavn, kan fremover købe dansk design i verdensklasse på Nytorv. De tre danske brands B&O Play, Georg Jensen og Ole Mathiesen har alle butikker på Nytorv og repræsenterer på bedste vis ægte, dansk design.

I urmagervirksomheden Ole Mathiesen kan de stolte traditioner, håndværket og det tidsløse design dateres helt tilbage til 1845, hvor virksomheden blev grundlagt i København. Urmageren med de stærke, danske rødder har siden udviklet sig til en international succes, der samarbejder med flere schweiziske ur-virksomheder, og er i dag en af de mest eksklusive danske repræsentanter indenfor europæisk handel med ure.

Forkælelse side om side
Den prestigefyldte franske og italienske modeindustri har længe præget modebilledet over hele verden med karakteristiske designs og disse præger nu også Nytorv i lufthavnens centrum, hvor en stor del af den internationale modeelite ligger side om side.

Senest i rækken er det franske modehus Hermès, hvor traditioner og rødder stadig spiller en rolle i den velkendte og populære virksomhed – særligt i det kendte logo med den åbne karret. Det er klassisk og elegant mode til både mænd og kvinder, der kendetegner Hermès.

”Vi arbejder hele tiden på at udvikle og optimere udbuddet af butikker. For os handler det om, at alle skal have en ekstraordinær oplevelse med på rejsen, og det er utrolig vigtigt for os, at vi imødekommer alle vores forskellige passagerer. I lufthavnen findes alt fra H&M til Hermès og fra Tiger til Tiger of Sweden. De mange internationale og danske brands på Nytorv tiltaler en stor del af vores passagerer, der enten er på udkig efter inspiration eller ønsker at shoppe,” siger Lise Ryevad, Director, Airport Sales i Københavns Lufthavne.

Fakta om Nytorv

• På Nytorv finder du butikkerne Ole Mathiesen, Hermés, Mulberry, Gucci, Hugo Boss, Georg Jensen, MaxMara, Burberry, Sand, Marc by Marc Jacobs, Bottega Veneta, Ole Lynggaard, B&O Play by Bang & Olufsen
• Hermes og Ole Mathiesen er sidste skud på stammen på det nu færdigrenoverede Nytorv
• Ole Mathiesen holder åbningsevent 27. oktober, hvor Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen deltager