Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding hos Naviair, den selvstændige virksomhed som varetager flyveledelsen, er der i øjeblikket risiko for forsinkelser på afgange og ankomster, ligesom der er risiko for enkelte aflysninger. Hold dig opdateret om din flyafgang her på cph.dk eller i CPH's app. Læs mere
På grund af mangel på bemanding hos Naviair, den selvstændige virksomhed som varetager flyveledelsen, er der i øjeblikket risiko for forsinkelser på afgange og ankomster, ligesom der er risiko for enkelte aflysninger. Hold dig opdateret om din flyafgang her på cph.dk eller i CPH's app. Læs mere
 
18.09.2017

Vinterferietip: Gå i køleskabet og test din nye vinterjakke

Vinterferien nærmer sig, og for mange danskere betyder det masser af frisk luft, røde kinder og skiløb på stejle løjper rundt om i Europa. Det kan dog være svært at finde en jakke, der kan klare skiferiens kolde vintervejr. I Københavns Lufthavn er det nu muligt at teste den nye vinterjakke i en autentisk vintertemperatur på -5 grader. Det sker, når det danskejede outdoor-brand Yeti åbner dørene til sit iskolde prøverum i lufthavnens Tax Free.  

Københavns Lufthavn Tax Free slår nu dørene op til Danmarks allerførste iskolde prøverum. Det er det danskejede outdoor-brand Yeti, der står for det særlige ’Be cool’-prøverum, hvor man kan prøve de dunede vinterjakker i autentiske vintertemperaturer og spejle sig i en isblok.

Danskerne har allerede taget godt imod Yeti, der især er kendt for sine miljøvenlige kvalitetsprodukter, og Københavns Lufthavn ser nu også frem til at give de rejsende en anderledes vinteroplevelse med på vejen ud i verden.

For mange danskere starter skiferien i Københavns Lufthavn, og vi har inviteret vintervejret indenfor, så de rejsende kan kickstarte ferien med en autentisk vinteroplevelse. Vi er sikre på, at det iskolde prøverum vil blive lidt af en attraktion, der både kan bringe smilet frem på folks læber og hjælpe dem med at finde lige netop den vinterjakke, som passer bedst til deres behov, siger Sören Borch, Managing Director i Gebr. Heinemann Retail Aps, som driver Tax Free i Københavns Lufthavn. 

Innovation og æstetik i én og samme jakke
Yeti er kendt for sine kvalitetssoveposer og varme vinterjakker, og i  de senere år har det danskejede brand slået sin position fast som miljøvenlig producent. Yeti anvender udelukkende kvalitetsdun af Økotex standard 100, og forbrugerne kan være sikre på, at der udelukkende er de bedste gåsedun i både jakker og soveposer. I dette års forårskollektion lancerer Yeti verdens første jakke lavet af nylon af miljøvenlige planter.

De rejsende i Københavns Lufthavn får glæde af Yeti i Tax Free efter sikkerhedstjekket. Prisen på Yeti-produkterne vil desuden være 10 % lavere i Tax Free end de vejledende udsalgspriser på det danske marked.

Fakta: Yeti  

  • Danskejede Yeti blev lancereret i Tyskland i 1983 af Bernd Exner. Yeti produceres fortsat i Tyskland  
  • I 1989 begyndte Yeti at eksportere sine færdige produkter til andre europæiske lande
  • Yeti forhandler soveposer og vinterjakker samt andet tilbehør til outdoor-segmentet
  • Yeti anvender udelukkende kvalitetsgåsedun af Økotex standard 100
  • Yeti lancerer verdens første plantebaserede nylonjakke i 2014.

Fakta: Københavns Lufthavn Tax Free  
Tax Free i Københavns Lufthavn drives af Gebr. Heinemann Retail ApS, der er et 100 % ejet datterselskab af Gebr. Heinemann. Butikkerne i København har været drevet af Gebr. Heinemann siden marts 2007. I juni 2012 indgik Københavns Lufthavn og Gebr. Heinemann Retail  en ny femårig forpagtningsaftale, der trådte i kraft den 1. marts 2013.

Københavns Lufthavn Tax Free består af main store (2.400 m²), Tax Free i Finger A (175 m²), Tax Free i finger B (80 m²), Tax Free i finger C (udvidet fra 100 m² til 260 m²), Tax Free i Terminal 3 (160 m²) og Tax Free Arrival Shop (126 m²) samt en online-shop, www.tax-free.dk.

For yderligere information, kontakt:
Anne Munck Mikkelsen, kommunikationsrådgiver i Københavns Lufthavn, på mobil 3136 1837 eller e-mail anne.mikkelsen@cph.dk.