18.09.2017

Send bilen på ferie i Københavns Lufthavn

Fremover kan også din bil tage på ferie fra Københavns Lufthavn. Bornholms Service & Skadecenter tilbyder nu service og reparationer af alle de biler, der hver dag bliver parkeret på lufthavnens ca. 10.000 parkeringspladser.  

Selv en bil kan få brug for ferie og for at blive forkælet med god service og en pause fra hverdagens ræs. Det bliver nu muligt i Københavns Lufthavn, hvor Bornholms Service & Skadecenter tilbyder stort set alle typer reparationer. Mekanikerne henter bilen, udfører det ønskede, og sætter bilen på plads igen. Når kunden kommer hjem fra ferie, afhentes nøglen i informationen og kunden kan køre hjem i en fix og færdig bil.

”Det er oplagt at udnytte ferietiden til at få klaret service og reparationer på bilen,”

siger Michael Møller fra Bornholms Service & Skadecenter og tilføjer:

”I hverdagen kan bilen være svær at undvære, så hvorfor ikke udnytte tiden, hvor du alligevel ikke har brug for den? Det er skønt at komme hjem fra ferie til en ny-serviceret bil, som står præcis hvor man stillede den.”

Ekstra service til en stressfri rejse
Københavns Lufthavn interviewer flere end 100.000 passagerer om året om deres rejsemønstre og oplevelser i lufthavnen. Det indgående kendskab til passagererne er rettesnoren, når lufthavnen udvikler nye produkter og services.

”Vi arbejder målrettet på at opretholde og styrke den høje passagertilfredshed i Københavns Lufthavn. Det handler om at kende passagererne og forstå deres behov. Samarbejdet med Bornholms Service og Skadecenter er et eksempel på, hvordan vi arbejder med at skabe ekstraordinære oplevelser efter passagerernes ønsker og behov,” siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn.

FAKTA OM SERVICEN

  • Service og reparationer bookes her samtidig med parkeringen. 
  • Bornholms Service & Skadecenter udfører stort set alle typer reparationer. Bilen står klar på parkeringspladsen, når dens ejer lander i Københavns Lufthavn igen.
  • Bilnøgler afleveres og afhentes i informationen i Terminal 3.
  • Priser kan ses på www.cph.serviceogskadecenter.dk