18.09.2017

Kom til gratis koncert i Københavns Lufthavn

Under overskriften ”Lyden af en Lufthavn” inviterer CPH og Region Hovedstaden til et glas vin og klassisk musik i den historiske Vilhelm Lauritsen terminal lørdag den 25. maj, hvor administrerende direktør Thomas Woldbye også vil fortælle om de mange byggerier, der for tiden foregår i lufthavnen.  

Hvordan vil Københavns Lufthavn skaffe plads til 30 millioner passagerer? Hvorfor ligger den historiske Vilhelm Lauritzen terminal fra 1939 så langt fra nutidens terminaler? Hvor skal der bygges nyt?
Kom og få svar på blandt andre de spørgsmål, når Københavns Lufthavn og Region Hovedstaden inviterer på besøg lørdag den 25. maj klokken 15 i forbindelse med regionens tre dages DIR-festival – en festival der sætter fokus på hovedstaden som Danmarks Internationale Region.

Eller som formanden for regionsrådet, Vibeke Storm Rasmussen, skriver i det alsidige program, hvor alt fra universiteter og hospitaler til de store virksomheder slår dørene op:

”Fra skarpe 16 minutters forskeroplæg og koncert i Københavns Lufthavn til gourmetmiddag på Herlev Hospital og indblik i det nye Carlsberg.”

Fortællinger og unik koncert
Arrangementet byder først på korte oplæg og fortællinger fra Regionen og lufthavnens direktør. Derefter spiller den prisbelønnede Trio Gimelia en 45 minutters koncert for at skabe en noget anderledes lydkulisse til lufthavnen, der med 23,3 millioner passagerer årligt, 23.000 ansatte, 60 flyselskaber og 140 destinationer er en vækstmotor i regionen.

”Hver eneste flyrute tiltrækker arbejdspladser og omsætning til Danmark. Københavns Lufthavn er i dag Danmarks luftvej til vækst, og derfor er det vigtigt, at vi fortsætter med at udvikle og udbygge lufthavnen,” siger administrerende direktør Thomas Woldbye.

Find vej til arrangementet
Arrangementet foregår i den berømte og i dag fredede Wilhelm Lauritzen terminal, der ligger på Vilhelm Lauritzen Allé 1, en sidevej til Amager Landevej i Kastrup. Har man ikke bil eller cykel, kører buslinje 35 til Amager Landevej, hvor man skal stå af ved stoppestedet omkring Løjtegårdsvej.

Tilmelding - klik her

Fakta om Trio Gimelia

  • Kati Arikoski-Johnson: piano, Katariina Roth: violin, Carla Kuotila: cello

  • Har spillet samen siden 2007

  • Debuterede fra Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse i 2012

  • Trioen har deltaget i flere masterclasses og har sammen og individuelt vundet flere konkurrencer og legater