18.09.2017

Københavnske kendinge flytter ind i Terminal 3

Både Lagkagehuset og JOE & THE JUICE åbner nye filialer i Københavns Lufthavns Terminal 3. JOE & THE JUICE får for første gang salater på menukortet og har også en app i støbeskeen, så man fremover kan forudbestille og afhente sit flymåltid inden afgang.  

Også i Terminal 3 kan de rejsende nu nyde eller snuppe en frisk juice og en lækker kage med på flyveturen. JOE & THE JUICE og Lagkagehuset slår nemlig dørene op til hver sin nye butik.

”JOE & THE JUICE og Lagkagehuset er solide, danske kvalitetskoncepter, som fra første færd er gået rent ind hos de rejsende. Vi bygger videre på successen ved at gøre koncepterne endnu mere tilgængelige – de nye placeringer er perfekte for rejsende, som har kurs mod vores gates i Finger C, D eller lavprisfingeren Go,” siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavne.

Sandwich og salater er et rejsehit
Lagkagehuset er især kendt for lækre kager og brød, men i lufthavnen har man også valgt at fokusere på sandwich og salater, da efterspørgslen blandt de rejsende er stor. Med åbningen af den nye enhed har JOE & THE JUICE også valgt at udvide menukortet: Juicebaren løfter nemlig sløret for et nyt salatkoncept, som man i første omgang kun vil kunne sætte tænderne i i Københavns Lufthavn. De nye salater er lette at medbringe om bord på flyet, og samtidig mætter de nok til flere timer i luften.

”De nye salater hedder ”It’s not a salad”, fordi de indeholder langt mere gods end bare grønne blade. Der er kød og andre mættende ingredienser i som for eksempel avokado, som vi er sikre på, vil falde i mange rejsendes smag. Vi glæder os til at åbne endnu en butik i Københavns Lufthavn. Det er et inspirerende miljø med en fed, dynamisk atmosfære, der passer perfekt til JOE & THE JUICE,” siger stifter og adm. direktør for JOE & THE JUICE, Kasper Basse.

Udover at tilbyde en række helt nye salater til de rejsende, barsler JOE & THE JUICE i løbet af sommeren med en ny app, der vil gøre det endnu nemmere at få fingrene i mad og juice på vej til gaten. Med app’en vil man nemlig kunne forudbestille sin mad, så den hurtigt og nemt kan snuppes med på farten.