Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

H&M KIDS i Københavns Lufthavn

H&M åbner separat Kids-afdeling i Københavns Lufthavn. Med sit specielle udvalg af mode og kvalitet til bedste pris supplerer miniatureudgaven af den klassiske H&M børnetøjs-afdeling udvalget af herre- og dametøj i den eksisterende lufthavnsbutik.  

H&M Kids, der placeres i Terminal 3 overfor den eksisterende H&M, byder på et udvalg af T-shirts, kjoler, shorts samt undertøj og accessories fra H&M’s forskellige børnetøjskoncepter, og til glæde for rejsende, der skal mod varmere himmelstrøg, har H&M valgt også at gøre plads til hele badetøjsudvalget i butikken.

Resultat af mange opfordringer
H&M’s danske direktør glæder sig over at kunne imødekomme de mange opfordringer fra H&M’s kunder om også at kunne shoppe børnetøj fra H&M i lufthavnen:

”Det er med stor glæde, at vi nu kan tilbyde børnetøj til de mange mennesker, der har lyst til at shoppe i H&M i lufthavnen. Vores ekspansionsafdeling holder altid øje med nye locations til vores butikker, og med den nye separate afdeling på mindre end 80 m2 prøver vi for første gang kræfter med en butik af denne størrelse”, siger Christel Friis-Mikkelsen.

Salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavne, Carsten Nørland, er også begejstret for H&M’s ekspansion i lufthavnen:

”H&M Kids appellerer til mange af vores passagerer og fungerer som et godt, skandinavisk og prisvenligt supplement til de øvrige modebrands i lufthavnens shoppingcenter”.

H&M Kids åbner d. 8. maj kl. 07.00
H&M Kids drives af Store Manager Karina Klingvall som en separat afdeling placeret over for den eksisterende butik. Sidstnævnte åbnede i 2011 som den første H&M-butik placeret efter security check. Der er 76 H&M-butikker i Danmark, og H&M beskæftiger mere end 2500 medarbejdere på landsplan.

På åbningsdagen den 8. maj 2013 giver H&M alle rejsende 20% rabat på en valgfri vare.

For yderligere information kontakt:
Sara Juel Andersen Tlf.: +45 7010 2331
E-mail: sarajuel.andersen@hm.com