Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Trafikudvikling som forventet

Knap 1,9 mio. passagerer rejste igennem Københavns Lufthavn i marts måned. Den tidlige påske betød, at det lille fald på 0,4 procent i forhold til samme måned i fjor var ventet. 


Påsken faldt tidligere i år end i fjor, og det betød, at der i år lå flere ”rejse-fattige” dage i marts, og derfor var det forventet, at passagerudviklingen ville være stort set neutral.

”Som altid er det umuligt at sammenligne marts med året før, fordi påsken falder forskelligt fra år til år, men trafikudviklingen før påskeugen var positiv, hvilket tegner godt for de kommende måneder,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavn.

Udenrigstrafikken steg 2,3 procent og fortsætter dermed den positive udvikling, idet Københavns Lufthavn nu kan notere sig vækst på de internationale ruter de seneste 35 måneder i træk, idet seneste fald i udenrigstrafikken var i april 2010 under askeskyen. Indenrigstrafikken ligger stadig markant under sidste år pga. Cimber Sterlings konkurs i maj 2012.

År til dato er trafiktallet faldet 0,7 procent.

Trafiktal marts 2013

Trafiktal marts 2013