18.09.2017

Shop uden at slæbe i Københavns Lufthavn

Fra i dag kan rejsende i Københavns Lufthavn shoppe inden afrejse og vente med at afhente varerne, til de lander i lufthavnen igen. ’Pick Up On Return’ er en ny gratis service for de mange rejsende, som gerne vil shoppe, men slippe for at slæbe.  

Med et stort udvalg af lækre butikker, særlige tilbud og eksklusive produkter er en tur igennem Københavns Lufthavn for mange rejsende lig med shopping. Desværre sætter pladsen i håndbagagen ofte naturlige begrænsninger for indkøbenes omfang. Men der er håb for de mange rejsende, som gerne vil shoppe, men helst er fri for at slæbe. Lufthavnen lancerer nemlig Pick Up On Return – en ny gratis service, som gør det muligt at shoppe inden afrejse og få indkøbene opbevaret, indtil man igen lander i lufthavnen*.

”Hele 64 % af de rejsende shopper i Københavns Lufthavn, og selvom det er muligt at shoppe både på ud- og hjemrejsen, foretrækker langt de fleste at gøre det på vej ud i verden. Pick Up On Return er en håndsrækning til de rejsende, der gerne vil shoppe, men slippe for at slæbe indkøbene med ud i verden. Rejser man inden for EU, kan man fx købe stort ind til vinkælderen i Tax Frees brede kvalitetssortiment og afhente varerne, når man lander igen,”

siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn, og fortsætter:
”Vores ambition er at gøre turen gennem lufthavnen så smidig for de rejsende som muligt. Vi tilbyder ekstraordinære shopping-oplevelser – nu også uden at det behøver at resultere i lange arme og ekstra kilo i håndbagagen eller i kufferten på vej hjem.”

*I Tax Free kan Pick Up On Return kun benyttes af rejsende med destination inden for EU. I de øvrige tilmeldte butikker kan alle rejsende benytte sig af Pick Up On Return.

   FAKTA  
     
  Sådan gør du:
Ved betaling oplyser du dit hjemkomsttidspunkt og får udleveret en kvittering. Ved hjemkomst udleveres varerne mod forevisning af kvittering i Tax Free Arrival Shop i bagageudleveringen.
 
     
  Her kan du shoppe:
Servicen omfatter Dixons Travel, Ecco, Georg Jensen, Gucci, Burberry, Mulberry, Hermés, Ralph Lauren, Ecco, Hugo Boss, Gant, Illums Bolighus, Illums Bolighus – Art & Craft, AK Kaufmann og Tax Free (I Tax Free kan servicen dog kun benyttes af EU-rejsende). Flere butikker forventes at tilbyde Pick Up On Return i løbet af 2013.