18.09.2017

Marc By Marc Jacobs lander i Københavns Lufthavn

Når Marc By Marc Jacobs i dag slår dørene op i Københavns Lufthavn, overhaler Danmark sine europæiske naboer på mere end én måde: Den nye butik er nemlig den første af sin slags i en europæisk lufthavn. Og med lufthavnsbutikken bliver Danmark det land i Europa, der har flest Marc By Marc Jacobs-butikker.  

Polkaprikker, sløjfer, synlige lynlåse og overdimensionerede knapper. Det er bare nogle af de detaljer, som kendetegner kreationerne fra New Yorker-brandet Marc By Marc Jacobs. Danskerne har for længst taget det kantede, urbane designerbrand til sig, og fra i dag kan Marc By Marc Jacobs eksklusive accessories som sko, tasker, solbriller, ure, smykker og parfume også købes i en spritny konceptbutik i Københavns Lufthavn. 

”I København kan vi som den første lufthavn i Europa løfte sløret for en Marc By Marc Jacobs som stand alone-butik. Det giver sortimentet en bredde, som ikke findes i nogen anden europæisk lufthavn. Brandets særlige butiksunivers er en oplevelse i sig selv, og Marc By Marc Jacobs er i det hele taget et perfekt match til vores vision for shopping-centeret. Åbningen understreger på mange måder CPHs stræben efter det ekstraordinære,” siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavne A/S.

Danskerne vilde med Marc By Marc Jacobs
Med åbningen af den nye butik i lufthavnen får Danmark sin tredje Marc By Marc Jacobs-butik. Dermed er Danmark det land i Europa, der har flest Marc By Marc Jacobs-butikker.

”Danskerne har taget rigtig godt imod mærket, der allerede var efterspurgt, inden den første Marc By Marc Jacobs-butik åbnede i Danmark i 2007. Marc Jacobs er kendt for at overraske sæson efter sæson, og hans kreationer er noget mange skæver til for at følge med i tidens trends. Samtidigt har alle items fra Marc By Marc Jacobs en lang levetid grundet det specielle design og den gode kvalitet, som man har lyst til at beholde for evigt,” siger Marise Østergaard, der er kvinden bag de danske Marc By Marc Jacobs-butikker.

FAKTA

• Butikken åbner den 7. marts og er brandets første lufthavnsbutik i Europa

• Alle varer købt i lufthavnsbutikken kan byttes i Marc By Marc Jacobs-butikkerne i København og Aarhus

• Marc By Marc Jacobs findes på Nytorv mellem Terminal 2 og Terminal 3

• Læs mere om den nye butik på www.cph.dk

OM MARC JACOBS

• Er født 9. april 1963 i New York. Han er uddannet designer fra Parson’s School of Design i New York i 1984.

• Grundlagde sammen med Robert Duffy mærket Marc Jacobs i 1986. I 2001 startede han underlinjen, Marc By Marc Jacobs.

• Designer ud over tøj, sko, tasker og accessories også en interiørkollektion bestående af stel, glas og vaser.

• Har siden 1997 været chefdesigner hos Louis Vuitton.

• Skabte i 2001 sin første parfume ved navn Marc Jacobs Perfume.