18.09.2017

EasyJet klar med tidlig morgenafgang til London

EasyJet fortsætter væksten i Københavns Lufthavn. Denne gang med en tidlig morgenafgang til London og en sen aftenafgang hjem – tidspunkter, der er skræddersyet til forretningsrejsende.  

Fra 24. maj vil easyJet flyve fra København til London Gatwick klokken 06:55 og samtidig tilbyde en sen aftenankomst fra Gatwick klokken 22:45.

Målet med at udvide fra tre til fire daglige afgange til Gatwick er at give forretningsrejsende mulighed for både at kunne nå tidlige morgenmøder og hvis nødvendigt også en hel arbejdsdag i London.

”Vi arbejder aktivt med at forbedre vores service og kvalitet i forhold til forretningsrejsende ved at tilbyde tidlige afgange og aftenfly syv dage om ugen. Derudover tilbyder vi fortsat afgange om eftermiddagen fra både København og London Gatwick, så forretningsrejsende altid kan finde en passende afgang og dermed spare transporttid,” udtaler William Vet, easyJets Commercial Manager for Danmark.

50 procent vækst
easyJet transporterer i dag flere end 200.000 passagerer årligt på ruten imellem København og London Gatwick. Med de nye afgange forventer selskabet at antallet stiger til mere end 300.000 – en vækst på 50 procent.

Afgangen kl. 06:55 er første fly fra København mod London, og for at kunne komme så tidligt af sted om morgenen vil easyJet natparkere et fly og lade besætningen overnatte i København.

Udover de to ekstra afgange til og fra Gatwick udvider easyJet fra 3. maj også ruten til Manchester fra syv til ni ugentlige afgange. De to nye frekvenser bliver mandag og fredag. Dertil kommer, at easyjet snart åbner ruter til Rom og til Edinburgh.

”easyJet har vist tocifret vækst i København og med de nye ruter og frekvenser fortsætter væksten. Det er ikke blot til gavn for danske turister og forretningsfolk, der skal ud i verden – men også for dansk økonomi og turisme. På en easyJet-rute til og fra København er cirka halvdelen af passagerne udenlandske rejsende, der skal besøge Danmark,” fortæller Københavns Lufthavns administrerende direktør, Thomas Woldbye