18.09.2017

Dansk gourmetlakrids indtager Københavns Lufthavn

Lakrids by Johan Bülow slår i dag dørene op til sit populære lakridsunivers i Københavns Lufthavn. De gode råvarer er fællesnævneren for de mange lakridsvarianter, som fremover vil flyve ud i verden via CPH.  

Når Lakrids by Johan Bülow i dag åbner i Københavns Lufthavn kan de rejsende glæde sig til at shoppe sorte gourmetoplevelser af den absolut bedste, danske slags. Butikken, som ligger mellem Terminal 2 og 3, er Johan Bülows første stand alone-butik i en lufthavn.  

”Lakrids har en særlig plads i mange danskeres hjerte – særligt når de rejser til udlandet, hvor god lakrids kan være svær at opdrive. Lakrids by Johan Bülow har på rekordtid udviklet sig til et stærkt dansk brand, og det er netop en ’local hero’ som denne, vi gerne vil tilbyde de rejsende. Lufthavnen er Danmarks vindue til verden, og en tur gennem Københavns Lufthavn skal være en smagsprøve på det bedste, Danmark har at byde på. For de internationale rejsende vil lakridsen være oplagt som souvenir eller gave til dem, som venter derhjemme,” siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavne A/S.

Verden skal elske lakrids!
Eventyret om lakridsen startede på Bornholm i 2007. Allerede dengang var ambitionen at gøre lakrids til en gourmetoplevelse, og Johan Bülow ville selv stå ved gryden, så kunderne kunne dufte, smage og opleve trylleriet, når lakridsroden blev forenet med udsøgte ingredienser. Rejsen mod det, der skulle blive til verdens første og eneste lakridskogeri af sin art, har ikke været uden forhindringer, men i dag forhandles Lakrids by Johan Bülow i egne butikker, specialbutikker, vinforretninger, designerforretninger og på udvalgte hoteller – kort sagt steder, hvor der især lægges vægt på kvalitet og design i verdensklasse. Med åbningen i Københavns Lufthavn vendes endnu et blad i lakridsens historie:

”Vores vision er at lære verden at elske lakrids. Ikke bare den søde, ikke kun den salte – men hele spektret af smagsvarianter, der kan opnås ved at bruge lakrids som krydderi. Netop derfor er placeringen i Københavns Lufthavn helt oplagt for os, og vi glæder os til at dele de sorte gourmetoplevelser med rejsende fra både ind- og udland,” siger Johan Bülow.