Forsinkelser og mulige aflysninger
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s app Læs mere
På grund af mangel på bemanding i Naviair, som varetager flyveledelsen, kan der være forsinkelser og enkelte aflysninger. Der kan desuden forekomme mindre forsinkelser som følge af nødvendig vedligeholdelse af start- og landingsbaner. Hold dig opdateret her på cph.dk eller i CPH’s appLæs mere
 
18.09.2017

Shop julegaver indenrigs i Københavns Lufthavn

Tax Free slår nu dørene op til en eksklusiv jule-pop-up i lufthavnens indenrigsterminal. Julegaveshoppingen bliver således endnu nemmere for de mange danskere, som krydser landet via Terminal 1. 

December er over os, og selvom juletiden som bekendt er sød, er den for mange danskere også lig med en tætpakket kalender, der ikke levner megen tid til julegaveshopping.

Hvad enten man dagligt flypendler på job i den anden ende af landet eller skal flyve på julevisit hos familien, kan julegaverne nu også shoppes på farten i indenrigsterminalen. Tax Free åbner nemlig en eksklusiv jule-pop-op i T1. Butikken er fyldt med Tax Frees bestsellers, og vil man have adgang til hele sortimentet, kan varerne bestilles online på taxfree.dk og afhentes i Terminal 1 på enten ud- eller hjemrejsen.

Alle varer – på nær tobak – kan købes til samme priser som på udlandsrejser, og alle gaver bliver naturligvis pakket ind.

Shoppen er en midlertidig pop-up-butik, der har åbent fra den 3. december til og med den 31. december.

Åbningstider
Mandag - fredag: 07:00 - 20:00
Søndag: 14:00 - 20:00 (Lørdag lukket)

For yderligere information kontakt venligst:
Anne Munck Mikkelsen
Kommunikationsrådgiver i Københavns Lufthavn
Mobil: 3136 1837
E-mail: anne.mikkelsen@cph.dk