18.09.2017

CPH: På vej mod passagerrekord

Trafikken i Københavns Lufthavn steg med 0,1 procent i november. År til dato er passagertallet steget med 3,0 procent, og lufthavnen er dermed på vej mod en passagerrekord for året. 

For første gang rundede passagertallet i Københavns Lufthavn i en november 1,8 mio. Én ekstra lørdag i måneden i forhold til sidste år betød, at passagertallet blot steg 0,1 procent, idet der på denne årstid er langt færre rejsende på lørdage end de andre ugedage.

”Københavns Lufthavn holder vækst-kursen flot med en samlet stigning i passagerertallet på 3,0 procent i årets første 11 måneder. Det er tilfredsstillende, at vi med vores strategi er i stand til at skabe større vækst end de fleste andre europæiske hubs,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavn.

Udenrigstrafikken steg med 0,4 procent, mens indenrigs- og transfertrafikken faldt med henholdsvis 3,1 og 3,6 procent. År til dato er der gået 22,4 mio. passagerer gennem Københavns Lufthavns terminaler, hvilket svarer til en vækst på 3,0 procent i forhold til sidste år. Dermed er det stort set givet, at Københavns Lufthavn sætter passagerrekord i år, idet rekorden fra i fjor var på 23,3 mio. rejsende.

Trafiktal

Trafikudvikling måned for måned 2013

Trafiktotal

Download excelark