18.09.2017

Bottega Veneta lander i Københavns Lufthavn

Det italienske luksusbrand Bottega Veneta slår i dag dørene op i Københavns Lufthavn. Med åbningen bliver Københavns Lufthavn en del af en eksklusiv gruppe af lufthavne, der kan præsentere en Bottega Veneta-shop, heriblandt lufthavnene i de store internationale modebyer, London og Paris. 

Diskretion, kvalitet og håndværk. Det er de tre ord, den italienske modevirksomhed Bottega Veneta selv fremhæver, når den skal beskrive sit design. Siden 1966 har Bottega Veneta med det italienske læderhåndværk som omdrejningspunkt skabt innovativt design af højeste kvalitet til både mænd og kvinder. Nu slår Bottega Veneta dørene op til en ny butik i Københavns Lufthavn på Nytorv mellem Terminal 2 og 3.

”Vi er meget stolte over, at vi i samarbejde med Københavns Lufthavn nu kan åbne dørene til den første Bottega Veneta butik i en nordisk lufthavn – ikke mindst fordi det understøtter den langsigtede vækststrategi for Bottega Veneta på det nordiske marked. Der er ikke nogen tvivl om, at placeringen på lufthavnens Nytorv er helt rigtig for et brand af denne kaliber,” siger Thomas Møller, CEO hos Group 88, der også driver Mulberry, Burberry og Gucci i lufthavnen.

Med den nye Bottega Veneta-butik er Københavns Lufthavn blevet en del af en eksklusiv gruppe af lufthavne, heriblandt Charles De Gaulle Airport og Heathrow Airport, der kan præsentere en Bottega Veneta-shop.

”Bottega Venetas butikskoncept er de perfekte rammer om en helstøbt luxusoplevelse. Interiørdesignet er skabt af den tyske designer Tomas Maier, som også er designeren bag relanceringen af brandets ikoniske flettede tasker. Bottega Veneta er på alle måder et særdeles godt match til lufthavnens strategi om at give de rejsende ekstraordinære shopping-oplevelser med på rejsen, ” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør i Københavns Lufthavne A/S.

Fakta om Bottega Veneta
Det italienske mærke blev grundlagt i 1966 af Vittorio og Laura Moltedo. Lædertasker af højeste kvalitet har fra starten været kernen i kollektionerne. Bottega Venetas mest ikoniske produkter er i dag de flettede lædertasker, som i 2001 blev redesignet og ført ind i det nye årtusinde af den tyskfødte designer Tomas Maier. Bottega Veneta er i dag også kendt for sine tøjkollektioner, sko og andet tilbehør som for eksempel solbriller til både mænd og kvinder. Stilen er klassisk, tidløs og underspillet. Læs mere om Bottega Veneta på: http://www.bottegaveneta.com/wx